Αν αναρωτιέστε τι λέει ο Μάνος στο τηλ. (φωτο/Ταβέρνα) τόση ώρα.. είναι τα παρακάτω...Παρά πολύ ωραία η βόλτα, καταπληκτική η παρέα !!!! Μερικές βόλτες θέλουν και την εθνική τους !!! Μέχρι την επόμενη να είμαστε όλοι καλά και να βολτάρουμε οπότε βρίσκουμε ευκαιρία !!! Μερικές φώτο και από εμένα !!! Τις υπόλοιπες και τα βίντεο προσεχώς!!! :p:p:pView attachment 12678 View attachment 12684 View attachment 12683 View attachment 12680 View attachment 12686 View attachment 12682 View attachment 12685 View attachment 12681 View attachment 12679

fghg

Κοίτα σύμπτωση, έχουμε αλλάξει όλοι μπροστινό γρανάζι, έχουμε βάλει 9 νούμερα μικρότερο και έχει μεγάλη απόκλιση........ :p:p:p:pΘα παρακαλέσω Όλους τους Καμεραμάν και Λοιπούς Εικονολήπτες... 'Όλα τα ''άπλυτα'' στη φόρα''...
Με βλεπω να ανεβαζω βολτες και να πηγαινω μονος γιατι η υπολοιπη παρεα θα ειναι στην ψειρουΘα παρακαλέσω Όλους τους Καμεραμάν και Λοιπούς Εικονολήπτες... 'Όλα τα ''άπλυτα'' στη φόρα''...
Που θα παει θα τελειωση, και μολις ξεδιπλωθη το γρηγορο αντε πιαστετο μεχρη και η λαιλαπα θα θυμηθη οτι ειναι tracer και θα κουναει μετα τα 140Εσυ Διμητσο μας, φροντισε να τελειωνεις με το στρωσιμο του εργαλειου,γιατι θα σε βαζουμε να ξεκινας απ τη προηγουμενη μερα!!
Κι αλλη μια φορα ευχαριστουμε για το κερασμα των καφεδων λογω ονομαστικης εορτης!!!![]()
Όχι ρε..μετά τα 120....χαχαχαχαααα.Που θα παει θα τελειωση, και μολις ξεδιπλωθη το γρηγορο αντε πιαστετο μεχρη και η λαιλαπα θα θυμηθη οτι ειναι tracer και θα κουναει μετα τα 140
Γιατί ενοχλαμε κανενανα;Δε κουνάει η λαιλαπα, ο οδηγός κουνιέται

Μάνο μουυυυυΓιατί ενοχλαμε κανενανα;

Άσε ρε που αφού σε είδα του χαιδευες το μπουτακι.....Μήπως μπήκε καθόλου ο Panag;
Τον έχω χάσει από χθες και τον ψάχνω.
"Μη μου χαϊδεύεις το γόνατο..." και κάτι τέτοια κουλά μουρμούριζε χθες στις βουνοκορφές της Ζήρειας...
Πάνο μουυυυ![]()

Εσύ εσυυυυ.....!!!!!Κοιτάξτε να οδηγούμε σύμφωνα με τον ΚΟΚ...γιατί το έχουμε παραξηλώσει
*Λέμε τώρα...
Ωραίος Μπαναοτη
Όχι βρε, εσυυυυυ!Εσύ εσυυυυ.....!!!!!
Το sv είναι 1000?Μερικές ακόμα on the road!! :p
View attachment 12704 View attachment 12705 View attachment 12706 View attachment 12707 View attachment 12708 View attachment 12709
Ωωωω yes !!!!Το sv είναι 1000?