Να 'ανέβει' άμεσα!!!!Εγώ ξέρω ότι έχω σε βίντεο τον @apache να προσπαθεί να βάλει μπρός το tracer με τα κλειδιά απο το σκούτερ.
Και γαμώ τις βόλτες, χάρηκα που γνώρισα όλα τα παιδιά. Στα επόμενα.
Που ξερω!Γιάννη τα 'σοβατεπί' είναι γλυκό! ή αλμυρό!.. ???
fgh
fgh
fgh
fgh
fgh
![]()
Ελαφριά..... μόνο 4 κιλά!!!!!Είμασταν καλά ''Πα(ι)δάκια''...
fghg
Αυτό έγινε λίγο μετά αφού έφυγεςΜανο μου σε τρέλαναν τα παλιόπαιδα !!!![]()
Κι ενώ τρώγαμε στην ταβέρνα...νεκρική σιγή στην παρέα, το μόνο που ακουγόταν ήταν τα μαχαιροπήρουνα...ακούστηκε η φωνούλα του Μάνου:
-Ρε την πιο όμορφη μηχανή έχω, αριστούργημα ομορφιάς και επιδόσεων...
Λαίλαπα ρε μλκ![]()
Νταξ ρε και του κορακα το παιδι το καλυτερο ολων του φαινεταιΚι ενώ τρώγαμε στην ταβέρνα...νεκρική σιγή στην παρέα, το μόνο που ακουγόταν ήταν τα μαχαιροπήρουνα...ακούστηκε η φωνούλα του Μάνου:
Λαίλαπα ρε μλκ![]()
Μάνο μην του ακούς.. Έχουμε σκάσει από την ζήλια μας.. μιλάμε για πολύ ζήλια... τέτοια ζήλια! - ούτε με το Versys του Δημήτρη...Κι ενώ τρώγαμε στην ταβέρνα...νεκρική σιγή στην παρέα, το μόνο που ακουγόταν ήταν τα μαχαιροπήρουνα...ακούστηκε η φωνούλα του Μάνου:
Λαίλαπα ρε μλκ![]()
Υπάρχει.. και με τον Ιδιοκτήτη!..Ρε σεις ενα καινουργιο πρασινακι δε το βγαλατε μια φωτό να το δουμε και μεις τα ξενιτεμένα ;;;;
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε σεις ενα καινουργιο πρασινακι δε το βγαλατε μια φωτό να το δουμε και μεις τα ξενιτεμένα ;;;;
Ορίστε..... Απλά φανταστικό...Ρε σεις ενα καινουργιο πρασινακι δε το βγαλατε μια φωτό να το δουμε και μεις τα ξενιτεμένα ;;;;
Oσοι πατησατε like σ αυτο το σχολιο ειστε 15 μερες out!!!!!!Εγώ έχω να πω ότι όλοι είσαστε ρεμαλια και παλιοτομαρα, με πρώτους και καλύτερους τους moderators....Ρε που σας βρήκαν;![]()