- Περιοχή
- θεσσαλονικη
- Μοτοσυκλέτα
- VARADERO MK3 HONDA ADV350
- Όνομα
- ΗΛΙΑΣ
- Περιοχή
- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΣΕΡΡΕΣ
Μέσα είπαμε :D:D:D
Δεν το λέω εγώ....Οχι ρε φιλε κοακολες με το λαγκαβουλιfghg
fghg
fghg
fghg
Μακάρι να τα καταφέρεις ΒαγγέληΓια μένα ο Σεπτέμβρης - Οκτώβρης είναι η περίοδος που η δουλειά είναι στα ντουζένια της, αλλά φέτος πολλά παίζονται.
Η βόλτα είναι απίθανη! Τα μέρη τα αγαπώ και τα γνωρίζω καλούτσικα και είναι μια καλή ευκαιρία να τα ξαναδώ.
Αν τελικά τα καταφέρω, θα προσπαθήσω να τσοντάρω δυο-τρεις μερούλες ακόμα για Έβρο-Νέστο.
Σίγουρα?Και για μενα Βαγγελη ειναι περιοδος φωτια,αλλα θα κανω το παν για να ειμαι εκει.
εγκρίνω και επαυξάνω !!!
![]()
Νομίζω πως θα είναι ιδανική εποχή για βόλτα προς τα εκεί πάνω!!
Πομακοχωρια, λοιπόν. Αυτή θα είναι μάλλον μια πραγματικά χορταστική βόλτα, θα παρακολουθώ με ενδιαφέρον. Ημερομηνίες δεν με αφορούν, αν μπορώ να έρθω θα μπορώ σε οποιαδήποτε ημερομηνία. Ποτέ μια ημερομηνία δεν με αναχαίτισε.
Σοβαρα τώρα;Θύμωσε!.. θα του περάσει...
Ποιος τον πείραξε;Θύμωσε!.. θα του περάσει...
Μια είναι η λαίλαπα ρε φίλε,Αυτος ο αρκουδος απ τη Πτολεμαιδα!!! του κοροιδεψε τη λαιλαπα!!!
Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να πραγματοποιηθεί μια βόλτα που θα την χαρούμε όλοι μαςΠομακοχωρια, λοιπόν. Αυτή θα είναι μάλλον μια πραγματικά χορταστική βόλτα, θα παρακολουθώ με ενδιαφέρον. Ημερομηνίες δεν με αφορούν, αν μπορώ να έρθω θα μπορώ σε οποιαδήποτε ημερομηνία. Ποτέ μια ημερομηνία δεν με αναχαίτισε.
Δέσποτα γιατί δεν μιλάς για τις ημερομηνίες?![]()