Περαστικά σου!! - και γρήγορα 'Ετοιμοπόλεμος' Εύχομαι Φίλε!Πολύ ενδιαφέρον project.. Δηλώνω από τώρα ενδιαφέρον (να είμαστε καλά πρώτα, να μπορώ να οδηγήσω, να έχω πάρει μηχανή...),
ελπίζω να έχουν στρώσει τα πράγματα νωρίτερα.
Γρηγόρη καλή επισήμανση άρα είσαι υπέρ της πρώτης ημερομηνίας στις 17-20/09.
Σίγουρα βολεύει κιόλας γιατί η δύση του ήλιου είναι και 15 λεπτά αργότερα δηλαδή στις 19:30 με ότι συνεπάγεται αυτό για τις επιστροφές μας.
GS is the best way to spend a lot of time on the road
εγκρίνω και επαυξάνω !!!
![]()
Για μένα ο Σεπτέμβρης - Οκτώβρης είναι η περίοδος που η δουλειά είναι στα ντουζένια της, αλλά φέτος πολλά παίζονται.
Η βόλτα είναι απίθανη! Τα μέρη τα αγαπώ και τα γνωρίζω καλούτσικα και είναι μια καλή ευκαιρία να τα ξαναδώ.
Αν τελικά τα καταφέρω, θα προσπαθήσω να τσοντάρω δυο-τρεις μερούλες ακόμα για Έβρο-Νέστο.
Για μένα ο Σεπτέμβρης - Οκτώβρης είναι η περίοδος που η δουλειά είναι στα ντουζένια της, αλλά φέτος πολλά παίζονται.
Η βόλτα είναι απίθανη! Τα μέρη τα αγαπώ και τα γνωρίζω καλούτσικα και είναι μια καλή ευκαιρία να τα ξαναδώ.
Αν τελικά τα καταφέρω, θα προσπαθήσω να τσοντάρω δυο-τρεις μερούλες ακόμα για Έβρο-Νέστο.
Δε χρειαζεται να κανεις τιποτα παμε και χωρις εσενα ασε που μου πινεις και τα τσιπουρα που φερνωΚαι για μενα Βαγγελη ειναι περιοδος φωτια,αλλα θα κανω το παν για να ειμαι εκει.
Αμα ερθει ο Μιχαλης δεν ερχομαι.
![]()
Μιχαλη σου βαζω τις μπετζινες και το φαγητό !!!!
Middle finger dancing bananaMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing banana
Μεσα και ενα μπουκαλη λαγκαβουληΜιχαλη σου βαζω τις μπετζινες και το φαγητό !!!!
Middle finger dancing bananaMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing banana
Μεσα και ενα μπουκαλη λαγκαβουλη![]()
Οχι ρε φιλε κοακολες με το λαγκαβουλιΤις κοακολες ξεχάσατε!!!