- Περιοχή
- Λεπτοκαρυά Κατερίνη
- Μοτοσυκλέτα
- Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
- Όνομα
- Γιαννης
- Περιοχή
- Pieria
Τι επαθες Δεσποτα;καλά να περάσετε....
(που θα παει δεν θα σταματήσει η γκατεμια και η γλωσσοφαγιά;;;; )
Τι επαθες Δεσποτα;καλά να περάσετε....
(που θα παει δεν θα σταματήσει η γκατεμια και η γλωσσοφαγιά;;;; )
Όλα περνάνε Στέλιο...ολα στραβα κι αναποδα μου πανε.........fgh
fgh
fgh
fgh
fgh
fgh
Πάρε Tracer να σωθείς.....![]()
Ρε σεις, βάλτε κανένα τηλ να μπορεί κάποιος να σας πάρει. Αν ξαναγίνει έτσι, θα σας σκάσω τα λάστιχα![]()
Στο χωριό μου έχω προτεραιότητα εγώ. Όσα μπαλώματα να βάλεις, δεν το σώνεις :)Έχουμε repair kit![]()
Καλοί οι καφέδες, αλλά δεν πίνουμε και καμμιά μπύρα το βράδυ στον Νάκο για Debriefing της εκδρομής;
Στο χωριό μου έχω προτεραιότητα εγώ. Όσα μπαλώματα να βάλεις, δεν το σώνεις :)
Εδω, αλλα ποιον να παρω τηλ που δεν ειχατε τηλ. Έναν καφέ θα τον πίναμε.Που ήσουν σήμερα;
Το λάθος είναι δικό μου! Σαν καινούριος κ εγώ στο φόρουμ μαθαίνω σιγά σιγά!! (ακόμα πάντως προσπαθώ να βρω που βάζεις τηλ) :pΤελικά τα νέα σας, είστε κάπου εδώ? Δεν έχεις κ 1 τηλ στο προφίλ.
Αχα!!! Ο cude είναι ο Γιώργος!! :D :DΗ παρέα των δυο αποδείχτηκε ευέλικτη και κεφάτη. Ξεκινήσαμε από τα διόδια Ελευσίνας και σε χρόνο dt αποβιβαστήκαμε για καφεδάκι στο Stork με την απίστευτη θέα.
![]()
Μα τους χίλιους κεραυνούς...μια απροσδόκητη συνάντηση με την πρωινή βάρδια...
![]()
Αφού ανταλλάξαμε απόψεις περί των μηχανοκίνητων, ήπιαμε τις καφεδούμπες και ξεκινήσαμε...οι μεν για πίσω κι εμείς για νότια και δυτικά.
Περάσαμε από το Ναύπλιο και ανεβαίνοντας τον Αχλαδόκαμπο τραβήξαμε για Πλανητέρο.
![]()
![]()
Ψητή πέστροφα με χόρτα και μπυρόνια.
Μακριά από την φασαρία της πόλης είναι όλα αλλιώς...
![]()
Επιστρέψαμε από τα Καλάβρυτα...μια μέρα γεμάτη χιλιόμετρα, μυρωδιές της άνοιξης και πολύ όμορφη παρέα.
Αποστόλη ευχαριστώ για την υπέροχη βόλτα και να είμαστε καλά να γράφουμε χιλιόμετρα φίλε!
Γιώργο (cube) πόσες μοίρες έγραψε το απλικέισο;
Ο δρόμος της επιστροφής...
![]()