Μέχρι την επόμενη να είμαστε καλά και βόλτες θα έχουμε αρκετές!!! :DΕμείς λέει κάνουμε σχέδια αλλά κάποιος άλλος γελάει λέει...... Τα σχέδια που έκανα τις τελευταίες εβδομάδες ναυάγησαν και πρέπει να πάω αλλού αλλά θα κάπου θα το σκάσω....... θα ήθελα πολύ να ήμουν και εγώ στην παρέα αλλά την επόμενη εγώ σαλπάρω για αλλού... να είμαστε καλά την επόμενη. Σας εύχομαι να περάσετε όμορφα.
View attachment 9165
Και επειδή πιθανότατα να τους έχω φάει τους κιοφτεδες θα είμαι με ένα λευκό Tiger, μαύρο κράνος με ασπρόμαυρη καρό Ρίγα και ένα χαζοχαρουμενο χαμόγελο βόλτας !!! :p
Το Σάββατο 01/06 λέω να ξεκινήσω κατά τις 10:30 από το σταθμό 14 στο Σκαραμαγκά και να κατηφορησω προς παλαιά Επίδαυρο, να βγω Ναύπλιο μέσω Τραχείας - Βιβάρι - Δρέπανο και επιστροφή από παλιά για χάζι ή από καινούρια για πιο συντομα, ανάλογα με την ώρα και τη διάθεση της επιστροφής !! Στάσεις για καφέδες, φαγητά, φώτο, ξεμούδιασμα ευαίσθητων περιοχών επιβάλλονται !!! Όποιος θέλει να μοτοβολταρουμε και να γράψουμε κάνα χιλιόμετρο !!! :D
Από όπου θέλετε παιδιά δεν υπάρχει θέμα σε αυτό!!Αποστόλη, θα πάμε από νέα εθνική;
Θα μας κουράσει Ελευσίνα - Κόρινθος από την παλιά...just saying.Από όπου θέλετε παιδιά δεν υπάρχει θέμα σε αυτό!!
έχεις ένα δίκιο σε αυτό και αύριο Σάββατο θα έχει αρκετούς από κει! κανένα πρόβλημα σε αυτό, ότι πει η ομάδα μέσα είμαι!! Από ένα άτομο και επάνω θεωρείται ομάδα!! Χαχαχαχα!!!Θα μας κουράσει Ελευσίνα - Κόρινθος από την παλιά...just saying.
Μέσα χωρίς δεύτερη σκέψη!!! :D :D :DΚι αφού θέλεις να κάνεις χιλιόμετρα...περνάμε απέναντι Λεβίδι και πάμε για πέστροφα στο Πλανητέρο και επιστρέφουμε από Καλάβρυτα...να κάνεις χιλιόμετρα είπες...
Μέσα χωρίς δεύτερη σκέψη!!! :D :D :D
Αλκατραζ!!!Που σε είχαν φυλακισμένο τόσα χρόνια ρε φιλε;![]()
Αλκατραζ!!!
Προχθές "βγήκα" άστα πολύ κολύμπι!!!! Χαχαχαχα!!!!
Θα ερχομουν...αλλα τελικα δε θα ερθω(που λεει και μια ψυχη)!!!
Καλα να περασετε!