- Περιοχή
- Λεπτοκαρυά Κατερίνη
- Μοτοσυκλέτα
- Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
- Όνομα
- Γιαννης
- Περιοχή
- Pieria
Στο τέλος τέλος ,όλοι παπί θα ξαναπαρετε
Εγώ με παπί ούτε γράμμαΣτο τέλος τέλος ,όλοι παπί θα ξαναπαρετε![]()
Τελικα το scooter (beverly 350) τελειωσε για εμένα. Οι λακκούβες δεν αντέχονταν οπως επίσης και πόση βενζίνη έκαιγε μεσα στην πόλη. Παμε παλι για παπι λογικά. Αν δεν χρειαζόταν να πηγαίνουμε στην δουλειά μαζί με την σύζυγο θα εμενα με το xr μέσα στην πόλη.

Το είναι αυτά και από πού τα πήρες;Ενα βασικο θεμα ειναι η μελετη της πακτοποιηση τους πανω στα πλαινα του σκουτερ για να μην κουνιουνται σαν κρεμαμενα .... αρχ-λαδια ...!
Δευτερο αν θα ειναι τελειως αδιαβροχα ( ακριβοτερα) ή θα χρειαζονται καλυμμα εξτρα στην βροχη.
Βεβαια ολα τα παραπανω για ασφαλη χιλιομετρικη καλυψη αποστασεων με υψηλη .... μουαγιεν ....!
View attachment 43013
Το είναι αυτά και από πού τα πήρες;
) , στα καταστηματα αξεσουαρ μοτο ( και στο market στη Θησεως ειχα δει).
Κατά τις 10 ΑπρίληGivi το μεγαλυτερο size , μη αδιαβροχα ομως ( με κουκουλα ....) , στα καταστηματα αξεσουαρ μοτο ( και στο market στη Θησεως ειχα δει).
To προβλημα ειναι η σωστη στηριξη τους.
Ποτε με το καλο μας ερχεσαι για να παμε να ..... κρυφτουμε ?.......!![]()
Πόσο έκαιγε Γιάννη?Τελικα το scooter (beverly 350) τελειωσε για εμένα. Οι λακκούβες δεν αντέχονταν οπως επίσης και πόση βενζίνη έκαιγε μεσα στην πόλη. Παμε παλι για παπι λογικά. Αν δεν χρειαζόταν να πηγαίνουμε στην δουλειά μαζί με την σύζυγο θα εμενα με το xr μέσα στην πόλη.
Τι εγινε τωρα με το σκουτερ θα πηγαινεις ταξιδιαΈχει βάλει κανείς πλαϊνά σαμάρια στο σκούτερ του να μας πει τι λύσεις υπάρχουν;

Με την ανατίμηση της βενζίνης το τελευταίο γέμισμα μου πήρε 23ευρώ και έβγαλε εντός Αθήνας 180 χιλιόμετρα μέχρι να μπει ρεζερβα. Βάλε αλλα 30 χιλιόμετρα της ρεζέρβας άρα 210 χιλιόμετρα. Όταν δε είχαμε πάει την βόλτα στον Αγ.Βασίλειο είχε βγάλει 270. Θα πάρω λογικά honda supra 125 να με πάει μέχρι την σύνταξη......Το προηγούμενο Yamaha crypton r105 που είχα μου έβγαλε τίμια και φθηνά (λαδι-βενζινη-μπουζι) 17 χρόνια και 100000 χιλιόμετρα....Πόσο έκαιγε Γιάννη?
Με το καλό η νέα σου επιλογή.
Ίσως αντί για παπί να πήγαινες σε ένα μικρό μοτοσυκλετάκι που υπάρχουν σήμερα αφού το σκουτ δεν σε βόλεψε.
Με το καλό το καινούριο Γιάννο, αλλά εγώ δε θα το έδινα για να πάρω πάπια!!Με την ανατίμηση της βενζίνης το τελευταίο γέμισμα μου πήρε 23ευρώ και έβγαλε εντός Αθήνας 180 χιλιόμετρα μέχρι να μπει ρεζερβα. Βάλε αλλα 30 χιλιόμετρα της ρεζέρβας άρα 210 χιλιόμετρα. Όταν δε είχαμε πάει την βόλτα στον Αγ.Βασίλειο είχε βγάλει 270. Θα πάρω λογικά honda supra 125 να με πάει μέχρι την σύνταξη......Το προηγούμενο Yamaha crypton r105 που είχα μου έβγαλε τίμια και φθηνά (λαδι-βενζινη-μπουζι) 17 χρόνια και 100000 χιλιόμετρα....
Με την ανατίμηση της βενζίνης Στέλιο το τελευταίο γέμισμα μου πήρε 23ευρώ και έβγαλε εντός Αθήνας 180 χιλιόμετρα μέχρι να μπει ρεζερβα. Βάλε αλλα 30 χιλιόμετρα της ρεζέρβας άρα 210 χιλιόμετρα. Όταν δε είχαμε πάει την βόλτα στον Αγ.Βασίλειο είχε βγάλει 270. Μπορέι όντως να καίνε τόσο αλλα εγώ έχοντας συνηθίσει την κατανάλωση ενός παπιού.............Για την αναρτηση ειναι γνωστος ο συμβιβασμος που πρεπει να κανει καποιος ..... απο υπερβολικη καταναλωση ομως τι εννοεις ?
Τα 4,0-4,5 λιτρα ειναι στανταρ για το Sh350 σε συνθηκες πολεως σταματα-ξεκινα .... αξιοποιωντας ομως την μεγιστη επιταγχυνση του στα φαναρια που σου δινει ανετα αυτο το αισθημα της ασφαλειας μπροστα απο τ΄αυτοκινητα.![]()
Για εργατη πολης ομως, αυτη η καταναλωση ειναι μεγαλη..Για την αναρτηση ειναι γνωστος ο συμβιβασμος που πρεπει να κανει καποιος ..... απο υπερβολικη καταναλωση ομως τι εννοεις ?
Τα 4,0-4,5 λιτρα ειναι στανταρ για το Sh350 σε συνθηκες πολεως σταματα-ξεκινα .... αξιοποιωντας ομως την μεγιστη επιταγχυνση του στα φαναρια που σου δινει ανετα αυτο το αισθημα της ασφαλειας μπροστα απο τ΄αυτοκινητα.![]()
Λόγω κατασκευής κιβωτίου τα scooter καίνε περισσότερο, αφού στις επιταχύνσεις ανεβάζουν στο τέρμα τις στροφές.Για εργατη πολης ομως, αυτη η καταναλωση ειναι μεγαλη..
Τα ψεκαστα παπια καινε σχεδον τα μισα
Νομιζω σκουτερ κ παπι ειναι 2 διαφορετικες κατηγοριες... λαθος να τα συγκρινουμε
Εξαρτάται που κινήσαι, αν περνάς την παραλιακή μέχρι Βούλα καθημερινά με παπί σε έχουν πατήσει στην πρώτη βδομάδα.Λόγω κατασκευής κιβωτίου τα scooter καίνε περισσότερο, αφού στις επιταχύνσεις ανεβάζουν στο τέρμα τις στροφές.
Με σταθερό γκάζι κ σε ταξίδι είναι μια χαρά η κατανάλωση που έχουν.
Εφόσον όμως μιλάμε για κίνηση εντός πόλης, τα παπιά είναι μονόδρομος.
Κ πόσω μάλλον τώρα, που έχουν abs, tubeless, αναδιπλούμενους μασπιεδες κ αυτόματο σβήσιμο αν ξεχάσεις το stand κάτω
Εκεί πια κινείσαι σε ανοικτό δρόμο κ σε υψηλές ταχύτητες.Εξαρτάται που κινήσαι, αν περνάς την παραλιακή μέχρι Βούλα καθημερινά με παπί σε έχουν πατήσει στην πρώτη βδομάδα.
Είχα HD200 και ήταν οριακό..Εκεί πια κινείσαι σε ανοικτό δρόμο κ σε υψηλές ταχύτητες.
Κ πάλι όμως, τα σύγχρονα πάπια έχουν καλύτερες επιδόσεις κ μπορείς να πηγαίνεις άνετα με 100-110 km.
Πχ, sym 185 κ Honda 150.
Θα βοηθούσε αν έβαζες πόσα λίτρα στα 180 χλμ αλλά αν υποθέσω ότι η βενζίνη είχε - έχει περίπου στρογγυλά 2ευρώ το λίτρο αυτό μεταφράζεται σε 11,5 λίτρα για 180 χλμ ήτοι 6,3 λίτρα στα εκατό χλμ. Αν εννοείς ότι ήσουνα ρεζέρβα και γέμισες αυτό κατεβαίνει στα 5,4 λίτρα στα 100.Με την ανατίμηση της βενζίνης το τελευταίο γέμισμα μου πήρε 23ευρώ και έβγαλε εντός Αθήνας 180 χιλιόμετρα μέχρι να μπει ρεζερβα. Βάλε αλλα 30 χιλιόμετρα της ρεζέρβας άρα 210 χιλιόμετρα. Όταν δε είχαμε πάει την βόλτα στον Αγ.Βασίλειο είχε βγάλει 270. Θα πάρω λογικά honda supra 125 να με πάει μέχρι την σύνταξη......Το προηγούμενο Yamaha crypton r105 που είχα μου έβγαλε τίμια και φθηνά (λαδι-βενζινη-μπουζι) 17 χρόνια και 100000 χιλιόμετρα....
Σε ευχαριστώ πολύ Σαββα! Αμα φέρουν κανα μηχανάκι στις αντιπροσωπειες κατι θα γίνει αλλα δύσκολο το βλέπω οποτε αναμένουμε!Θα βοηθούσε αν έβαζες πόσα λίτρα στα 180 χλμ αλλά αν υποθέσω ότι η βενζίνη είχε - έχει περίπου στρογγυλά 2ευρώ το λίτρο αυτό μεταφράζεται σε 11,5 λίτρα για 180 χλμ ήτοι 6,3 λίτρα στα εκατό χλμ. Αν εννοείς ότι ήσουνα ρεζέρβα και γέμισες αυτό κατεβαίνει στα 5,4 λίτρα στα 100.
Όντως πολλά.
Ένα 150άρι σκούτερ που για μένα είναι μια χαρά (μην πω και 125άρι) χρειάζεται στην χειρότερη των περιπτώσεων 2,5 λίτρα στα εκατό χλμ.
Υπόψη ότι ένα σκούτερ 125άρι με ψυχή βγάζει 105 χλμ κοντερίσια περίπου και η κίνηση συνήθως είναι με ρυθμό των 70 χλμ.
Με το καλό η νέα σου επιλογή.
Ποια παραλιακή Μανο. Κεντρο της Αθήνας και περίχωρα φιλαρακι. Ειχα γινει κολλητός με τα βενζινάδικα.Παπι και Άγιος ο Θεός....Εξαρτάται που κινήσαι, αν περνάς την παραλιακή μέχρι Βούλα καθημερινά με παπί σε έχουν πατήσει στην πρώτη βδομάδα.

Το δικό μου καιει 4 με 44 άλογα και 370 κυβικά.... Με γεμάτο ρεζερβουάρ (14.5 λίτρα) μου γράφει ότι έχει αυτόνομια 350 χλμ. Πρακτικά σε ταξίδι με 130 χαω μου βγάζει περίπου 300 (Ιωαννινα-Κιατο) μαζί με τη ρεζέρβα.

Μηχανή ktm 390Για σκούτερ ή για μηχανή λες?![]()
Σακούλες από Σκλαβενίτη να πάρεις από τις καλές...Οι άλλες τρυπάνε χααχαχΈχει βάλει κανείς πλαϊνά σαμάρια στο σκούτερ του να μας πει τι λύσεις υπάρχουν;