- Περιοχή
- Λεπτοκαρυά Κατερίνη
- Μοτοσυκλέτα
- Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
- Όνομα
- Γιαννης
- Περιοχή
- Pieria
Και τι φοβάσαι ;με χαλάει η 13αρα πίσω ρόδα..
Μη δε βρίσκεις 13αρια λάστιχα;
Και τι φοβάσαι ;με χαλάει η 13αρα πίσω ρόδα..
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο κατσίκι είναι, τα δικά μας με τις 16αρες φαίνονται δεινόσαυροι...Nα σου δωσω το δικο μου μερικες μερες για να εχεις ενα μετρο συγκρισης βαρους , ευκινησιας, φρενα, φωτα , αναρτησεις κ.λ.π , σοβαρα μιλαω.
Μετα αμα κατσεις "φρονιμα" θα σου δωσω και το Ducati .... για μια βολτα .....!![]()
Όχι ρε, μην κουνάει στα πολλά, δεν θα το αντέξω πάλι....Και τι φοβάσαι ;
Μη δε βρίσκεις 13αρια λάστιχα;

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.Όχι ρε, μην κουνάει στα πολλά, δεν θα το αντέξω πάλι....![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι ε; Και εμένα μου φαίνεται κουμούτσα με το Kymco πας και χώμα...Μανο κι εγω κοίταγα το ΣΥΜ 400 αλλά ρωτηςα έναν κάτοχο και μου είπε ότι έχει ένα ελάττωμα μην τολμήσεις να κατέβεις και το πιο χαμηλό πεζοδρόμιο βρίσκει το σωληνάκι του χειρόφρενου πισω δεξιά. Εμένα λεει βρήκε και μου κόπηκε και χύθηκαν τα υγρα του φρένου. Ασε που εχει άθλια όργανα για την εποχή του.
Ναι ε; Και εμένα μου φαίνεται κουμούτσα με το Kymco πας και χώμα...
Ποιό adv?Το μονο μείον ακριβά ανταλλακτικά γιατι δεν κοιτάς για το adv.
ΕντάξειΝαι ε; Και εμένα μου φαίνεται κουμούτσα με το Kymco πας και χώμα...
Ποιό adv?
Αυτο είναι το adveΤο μονο μείον ακριβά ανταλλακτικά γιατι δεν κοιτάς για το adv.
Και να μπλέξουμε με honda και Σαρακάκη; Σε τέτοιο σημείο BDSM έχει φτάσει μόνο ο @stelios62 ...Honda adv 350 νεο μοντέλο.
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Και να μπλέξουμε με honda και Σαρακάκη; Σε τέτοιο σημείο BDSM έχει φτάσει μόνο ο @stelios62 ...
Γκαμίσει γκόλο ετοιμάσου........ και κανενα με ακομη μικροτερη ζαντα αμα βρει το συζηταμε .....!
View attachment 40772
Η 16αρα ζαντα ειναι το μινιμουμ αμα μιλαμε για μηχανακι με οριακες αξιωσεις.

.... και κανενα με ακομη μικροτερη ζαντα αμα βρει το συζηταμε .....!![]()
View attachment 40772
Μη ξεχνάς ότι μιλαμε για σκούτερ-δευτερο ..... και κανενα με ακομη μικροτερη ζαντα αμα βρει το συζηταμε .....!
View attachment 40772
Και να μπλέξουμε με honda και Σαρακάκη; Σε τέτοιο σημείο BDSM έχει φτάσει μόνο ο @stelios62 ...

Μου βγήκε ο καφές από την μύτη, honda σοβαρή εταιρία; Αχαχαχααααα....Είμαι σε εμβρυακή στάση και κλαίω γοερά...Πεστα ρε Στέλιο. Τουλαχιστον η Honda ειναι σοβαρή εταιρία και οταν ανακοινώνει ιπποδύναμη και επιδόσεις ειναι πάντα συγκρατημένα αισιόδοξη. Παίρνεις ΚΥΜΚΟ και ΣΥΜ και λες α που ειναι κρυμμένα τα αλογατα;

Μου βγήκε ο καφές από την μύτη, honda σοβαρή εταιρία; Αχαχαχααααα....Είμαι σε εμβρυακή στάση και κλαίω γοερά...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάρτε βαζελίνης και έρχομαι.... Αχαχαχααααα...Άμα δω τον μοτερ θα σου πω εγω……. Πάρε τουλαχιστον το νεο ΤΜΑΧ που ειναι έρωτας. Αν πάρεις ΚΥΜΚΟ θα σε περνάω απο πάνω χαχαχαχαχα
Πάρτε βαζελίνης και έρχομαι.... Αχαχαχααααα...
Τι να κάνει και αυτός ρε;Φρουρά φρουρά φρουρά Μοτερ που εισαι;