RaGe_RaptoR
new member
- Μοτοσυκλέτα
- GSX-R1000 K6
- Όνομα
- Giorgio
καλορίζικο

Το μέλλον θα δείξει αν εγώ έκλεψα την εκκλησία η αν η εκκλησία μου πούλησε κερί σε σχήμα λαμπάδαςΔιπλωματικό επεισόδιο
Ο Αρχιεπίσκοπος Πεκίνου και πάσης Κίνας μετέβει στην Ελληνική πρεσβεία του Πεκίνου όπου κι εξέφρασε την έντονη διαμαρτυρία του.
Πιο συγκεκριμένα ο προκαθήμενος της Κινεζικής εκκλησίας έκανε καταγγελια για Έλληνα υπήκοο γύρω στα 1,80 που μπούκαρε σε Κινεζική "εκκλησία" και αφήνοντας στο παγγάρι λεφτά για λαμπάδα,έφυγε με μηχαναρα!!!
Ρε Παναγιώτη!!!
Εκκλησία "έκλεψες" ρεεεε!!
Πολλά ασφαλή χιλιόμετρα και χαμόγελα να σου προσφέρει φίλε.![]()

Ο Άγιος Βασίλης όχι μόνο ήρθε πιο νωρίς φέτος άλλα έκανε και λάθος στην διεύθηνση :D :D
Αντί να την φέρει σπίτι, την άφησε στην αντιπροσωπεία να με περίμενει μέχρι άυριο που θα πάω να την μαζέψω και να την φέρω στο σπίτι της ....
![]()

Πάρα πολύ όμορφη, φτου φτου....Ο Άγιος Βασίλης όχι μόνο ήρθε πιο νωρίς φέτος άλλα έκανε και λάθος στην διεύθηνση :D :D
Αντί να την φέρει σπίτι, την άφησε στην αντιπροσωπεία να με περίμενει μέχρι άυριο που θα πάω να την μαζέψω και να την φέρω στο σπίτι της ....
![]()
Ποσο χρεωσε τις πλαινες;Ο Άγιος Βασίλης όχι μόνο ήρθε πιο νωρίς φέτος άλλα έκανε και λάθος στην διεύθηνση :D :D
![]()
καλοτάξιδο και απο εδώ το μανάρι, αυτή η ΚΤΜφάτσα πολύ με αρέσει, και οι βαλίτσες ταιριαστέςΟ Άγιος Βασίλης όχι μόνο ήρθε πιο νωρίς φέτος άλλα έκανε και λάθος στην διεύθηνση :D :D
![]()
μαζί με τις βάσεις ένα 500αρικοΠοσο χρεωσε τις πλαινες;
Καλη τιμουλα ,καλοβολτες και καλοφορτωτες κι αυτές Πανομαζί με τις βάσεις ένα 500αρικο
Ρε φίλε!!!
Καλορίζικο και τυχερός στη ζωή πάντα,Ο Άγιος Βασίλης όχι μόνο ήρθε πιο νωρίς φέτος άλλα έκανε και λάθος στην διεύθηνση :D :D
![]()

Βλέπω ότι το CF στην έριξε τη μπιχτή με την πινακίδα του..
ΟΧΝ=Όχι Χώμα Νεαρέ!!
Έμαθε ότι έχεις και το άλλο ρε Παναγιώτη.
Τι σου είναι ο Κινέζος τελικά!!!!

Εχω την εντύπωση οτι ειναι 36 λίτρα.οι βαλιτσες μονες τους ποσο κανουν και τι πιασιματα εχουν?λιτρα.?.
διοτι μπορει να ταιριαξουν σε αλλα μηχανακια,αν ειναι και οικονομικες ταυτοχρονως
36 lit και πάνε τουλάχιστον 500 ευρώ το σετ.Εχω την εντύπωση οτι ειναι 36 λίτρα.
Τιμη ξεχωριστα δεν ρωτησα τις πηρα πακέτο.![]()
Sent from my LM-G810 using Tapatalk