Ναι κ ίσως αν μπλέξω με την δουλειά θα στείλω μόνο του το αφρικα@Sapiokaravo @dikoukos @dinospanadp μονοί θα είστε;
Ντινο μην τον ακούς ρε. Είναι από χωριό δεν ξέρει.
Ναι κ ίσως αν μπλέξω με την δουλειά θα στείλω μόνο του το αφρικα@Sapiokaravo @dikoukos @dinospanadp μονοί θα είστε;
Άσε ρε. Μπελάδες να μας φορτώσεις; Και αν σβήσει η οθόνη; Εμείς τι θα κανουμε;Ναι κ ίσως αν μπλέξω με την δουλειά θα στείλω μόνο του το αφρικα
Δηλωνω διπλος, και στην χειροτερη με κουτακι γαλλικο!@Sapiokaravo @dikoukos @dinospanadp μονοί θα είστε;
Δίνω το παρόν αυτοκίνητο για πούλημα. (εδώ "το παρόν" είναι επίθετο)Ότι έβγαλε το Τ9 πάτησα, αν και νομίζω πάντως όταν δίνουμε το παρών κάπου γράφετε με Ω.
τετοια να λες και να δεις πως θα σε εξυπηρετησω.Λογικό μου ακούγεται. Πολλά τα χιλιόμετρα για το γιαμαχα μετά το Μαροκο. Σκορπάει;
Δεν την φοβουμαι την παντόφλα. Την έχω συνηθίσει.τετοια να λες και να δεις πως θα σε εξυπηρετησω.
θα φας παντοφλα (ξερεις απο ποια) που θα παει συννεφο![]()
Στις 6 Νοεμβρη εχουμε κανονισει με την παρεα Αντικυρα, αραγε καπου θα βρεθουμε!UPDATE: ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ
Ζητώ συγνώμη από την παρέα αλλά έκτακτοι επαγγελματικοί λόγοι θα με κρατήσουν μακρυά εκείνο το Σαββατοκύριακο. Αλλαγή ημερομηνίας σε 6/11/2022. Παρακαλώ ελέγξτε και ενημερώστε.
Ποια παρέα; Δλδ πας και με άλλους; Τσουλε!Στις 6 Νοεμβρη εχουμε κανονισει με την παρεα Αντικυρα, αραγε καπου θα βρεθουμε!![]()
Πήρες σοβαρή μηχανή κι αποφάσισες να πας σοβαρή βόλτα;;και εγώ μέσα, εκτός απροόπτου
και με την άλλη 7 χρόνια καλά πέρασα, τώρα ποια από τις 2 είναι σοβαρή είναι άλλη κουβένταΠήρες σοβαρή μηχανή κι αποφάσισες να πας σοβαρή βόλτα;;