Caesarsk
well know member
Δεν την φοβουμαι την παντόφλα. Την έχω συνηθίσει.τετοια να λες και να δεις πως θα σε εξυπηρετησω.
θα φας παντοφλα (ξερεις απο ποια) που θα παει συννεφο![]()
Δεν την φοβουμαι την παντόφλα. Την έχω συνηθίσει.τετοια να λες και να δεις πως θα σε εξυπηρετησω.
θα φας παντοφλα (ξερεις απο ποια) που θα παει συννεφο![]()
Στις 6 Νοεμβρη εχουμε κανονισει με την παρεα Αντικυρα, αραγε καπου θα βρεθουμε!UPDATE: ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ
Ζητώ συγνώμη από την παρέα αλλά έκτακτοι επαγγελματικοί λόγοι θα με κρατήσουν μακρυά εκείνο το Σαββατοκύριακο. Αλλαγή ημερομηνίας σε 6/11/2022. Παρακαλώ ελέγξτε και ενημερώστε.

Ποια παρέα; Δλδ πας και με άλλους; Τσουλε!Στις 6 Νοεμβρη εχουμε κανονισει με την παρεα Αντικυρα, αραγε καπου θα βρεθουμε!![]()
Πήρες σοβαρή μηχανή κι αποφάσισες να πας σοβαρή βόλτα;;και εγώ μέσα, εκτός απροόπτου
Εάν δεν έρθω θα πληρώσω κανονικά το κόστος του βαγονετου φίλε ...Αύριο 26/10 θα πάρω για να κλείσω τις θέσεις στο vagonetto. Παρακαλώ οποίος δεν είναι σιγουρος ή δεν θέλει να μπει να το δηλώσει ως 26/10 12:30
12 Ευρώ. Αν θυμάμαι καλά έχει και posΝα μας πεις το κόστος να κρατάμε μετρητά .....πλαστικό δέχονται;;;
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
20 λέει αλλά επειδή είμαστε περίπου 15 θα παζάρεψε σήμεραΝομίζω αν πάτε σαν ομάδα (τουλάχιστον 10)μπορεί να γίνει και μια μικρή έκπτωση.
Άκυρο από εμένα, sorry τώρα το είδαΑύριο 26/10 θα πάρω για να κλείσω τις θέσεις στο vagonetto. Παρακαλώ οποίος δεν είναι σιγουρος ή δεν θέλει να μπει να το δηλώσει ως 26/10 12:30