Beast
Μαθουσάλας member
- Μοτοσυκλέτα
- SUZUKI GSF 1250 !!!
- Όνομα
- Κυριακος
- Περιοχή
- Nεα. Σμυρνη
Ότι πάει καίει φίλε μου καλε!!!Πολύ καιεί η μπιστολΑ σου!!!
![]()
![]()
![]()

Ότι πάει καίει φίλε μου καλε!!!Πολύ καιεί η μπιστολΑ σου!!!
![]()
![]()
![]()
Και του @dinospanadp το Africa πάει και μερικά μπιστόλιΑ δεν το πιάνουν και ταυτόχρονα δεν καίει!!!Ότι πάει καίει φίλε μου καλε!!!![]()
Εδώ δεν είσαι καλά πληροφορημενος, και θα πρέπει να ρωτήσεις τον Ντίνο να σε πλΕροφορησει σωστά!!!Και του @dinospanadp το Africa πάει και μερικά μπιστόλιΑ δεν το πιάνουν και ταυτόχρονα δεν καίει!!!
Αρε φτερου τι εργαλεία βγάζεις!!!
![]()
Αντε πετα το κυριακο μου γιατι το δικο μου του 96 με μετωπικη επιφανεια αρκουδας το ιδιο καιειΕδώ θα πρέπει ν αναφέρω ότι η υπέρτατη ΜπιστολΑ μου για 380χλμ χρειάστηκε 23 λίτρα καυσίμου!!!
6L/100 δλδ!!!!!!!!
Ταχύτητες τουριστικές στο πήγαινε, και max 150 στο γύρνα!!!
Δε πάει... οπότε λογικό50 ευρώ για 450 χλμ πορείας.
5L/100 το ΓΣ.
Εγώ περίμενα να διαβάσω ότι έχει σκορπισει στην διαδρομή....πάλι καλά λοιπόν....!!!Εδώ θα πρέπει ν αναφέρω ότι η υπέρτατη ΜπιστολΑ μου για 380χλμ χρειάστηκε 23 λίτρα καυσίμου!!!
6L/100 δλδ!!!!!!!!
Θα σου απαντούσα... αλλά δε σου απαντάω!!!Εγώ περίμενα να διαβάσω ότι έχει σκορπισει στην διαδρομή....πάλι καλά λοιπόν....!!!
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το πρώτο μέρος Σταθμος 14 - Τσιβλου με στάση για ανασυγκρότηση στα ΣΕΑ ΒΕΛΟΥ 20 λεπτων, 90 χαωΤι ΜΩΤ είχε η βόλτα;
Μία χαρά είναι αν σκεφτείς και το επιπλέον βάρος χαχαχα. Εσένα δεν σε πείραξα σήμερα χαχαχαΕδώ θα πρέπει ν αναφέρω ότι η υπέρτατη ΜπιστολΑ μου για 380χλμ χρειάστηκε 23 λίτρα καυσίμου!!!
6L/100 δλδ!!!!!!!!
Αχ Γιάννη μου πόσο μου έχει λείψει η Αφρικανα δεν λέγεται...Και του @dinospanadp το Africa πάει και μερικά μπιστόλιΑ δεν το πιάνουν και ταυτόχρονα δεν καίει!!!
Αρε φτερου τι εργαλεία βγάζεις!!!
![]()
Αχ Γιάννη μου πόσο μου έχει λείψει η Αφρικανα δεν λέγεται...
Εγώ μια χαρά τζόβενο τον γνώρισα.Μία χαρά είναι αν σκεφτείς και το επιπλέον βάρος χαχαχα. Εσένα δεν σε πείραξα σήμερα χαχαχα
Οχι...απλά μυώδης και όλοι νόμιζαν οτί ήταν ευτραφήςΕγώ μια χαρά τζόβενο τον γνώρισα.
Υπήρξε κάποτε και...εχμ... βαρύτερος?
Ναι μωρέ απλά του κάνω πλάκα, μόλις το δεί θα με πειράξει και αυτός,μια χαρά είναιΕγώ μια χαρά τζόβενο τον γνώρισα.
Υπήρξε κάποτε και...εχμ... βαρύτερος?
Το εντυπωσιακό, είναι το δεύτερο μέρος, σε τέτοιο δρόμο, τέτοια ΜΩΤ.Το πρώτο μέρος Σταθμος 14 - Τσιβλου με στάση για ανασυγκρότηση στα ΣΕΑ ΒΕΛΟΥ 20 λεπτων, 90 χαω
Το δεύτερο μέρος Τσιβλού - Πέρασμα την Ν.Ραχης Χελμου - Καλαβρυτα - Πλατανατιωσσα 60 χαω
Στην ελευθερη επιστροφη Πλατανιωτισσα - Ρεμα Κερυνιτη - ΕΟ ως Αθηνα εγώ 120 χαω
Πρώτη Αυγούστου έχω ραντεβού στον Σαρακάκη 11:00 η ώρα να είσαι εκεί αυτό σου λέω χαχαχα. Η ένεση είναι ένα θέμα η μέση μου θέλει ξάπλα και όχι μηχανή αλλά η καρδιά λέει αλλά το μυαλό δεν δουλεύει και καλά ...τι τα θες παλιό ζωή ψαψααψτην ενεση στη μεση της κανεις πριν η μετα τη βολτα??
Εγω φιλαρακι εβγαλα το ΡΤ χθες και ενα πραγμα καταλαβα...
Να πανε να γ@μηθουνε ολα τα μηχανακι του πλανητη...εγω μ αυτο θα γερασωBike
Τα αλλα για χαβαλε και μονο