apache
Μαθουσάλας member
Τι λες; Δεν κατάλαβα...Βάλε το περιμενεις
Τι λες; Δεν κατάλαβα...Βάλε το περιμενεις
Βάλε, τι περιμένεις; ήθελε να γράψει.Τι λες; Δεν κατάλαβα...
Άσε τους προλογους και πες τα ολα!... Κ εγώ πάντως για την άλλη Κυριακή κατάλαβα αλλά δεν έδινα πολύ βάση μετά στα υπόλοιπα, ήμουν απασχολημένος να περάσω την διαδρομή στην οθόνη της αφρικα αλλά είχα λάδια στα χέρια από τους μεζέδες και δεν πατούσε καλά το touch

Εσύ έγινες δηλωσίας ;;;Χαβαλε χαβαλε...αλλα συμμετοχές δεν βλέπω...να έχει και ο κυρΜητσος παρέα...ΑΝΤΕ παλιοΣΠΑΜιαρηδες
εγω δεν ερχομαι σε ομαδικες αφου το ξερεις....Εσύ έγινες δηλωσίας ;;;
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πιστευω κατα της 11:00 θα ειμαστε εκειμονο μια ερωτηση....
τι ωρα θα εισαστε στους Μυλους ???
![]()
Χάρτες Google
Στους Χάρτες Google βρείτε τοπικές επιχειρήσεις, δείτε χάρτες και λάβετε οδηγίες κατεύθυνσης.www.google.gr
Αν το ξερα πως κόλλαγες στην ώρα... θα το έβαζα στις 11!!Δόξα νά'χει ο Γιαραμπή μια σωστή ώρα!
Τώρα το βλέπω πιθανώς.

Βάλτο ανηψιέ και άμα αργήσω φάτε!Αν το ξερα πως κόλλαγες στην ώρα... θα το έβαζα στις 11!!![]()

Επειδή άλλαξε η ώρα την αναχώρησης μας, υπολόγιζε 10.00 με 10.15 στους Μυλους!!μονο μια ερωτηση....
τι ωρα θα εισαστε στους Μυλους ???
![]()
Χάρτες Google
Στους Χάρτες Google βρείτε τοπικές επιχειρήσεις, δείτε χάρτες και λάβετε οδηγίες κατεύθυνσης.www.google.gr
Γιες, αι θινκ σοΓιου Ντίνο Ντίνο;;
Από μπροστά είναι ο θόρυβος. Μη παραπλανεις το κοΖμο!!!Αλλά ήθελα τον @wheelboy να σου πω την αλήθεια γιατί μετά τα 230-240χλμ ακούω έναν μικρό θόρυβο στο πίσω μέρος της μότο μου και έλεγα μιας και θα είναι πίσω μου η Ιταλίδα μήπως τον άκουγε καλύτερα κ μου έλεγε τι ειναι...
Ρε μην είναι ο άξονας;;;Αλλά ήθελα τον @wheelboy να σου πω την αλήθεια γιατί μετά τα 230-240χλμ ακούω έναν μικρό θόρυβο στο πίσω μέρος της μότο μου και έλεγα μιας και θα είναι πίσω μου η Ιταλίδα μήπως τον άκουγε καλύτερα κ μου έλεγε τι ειναι...

Εσύ μαρη @wheelboy θαναρθς;;
Μιλάνε τα Χονδα μιλανε και τα Πενφε;

Θα έρθεις και δε το ξέρεις... ακόμα!!!Είμαι υπό σκέψη!