Φόρτωσε και το Γιαχαμάχα να πάς και πιό γρήγορα......Φέρτο μαζί, έχει θάλασσα στο Γύθειο......
Νατος ο νεος, θελει ραψιμο
Μην του αρεσει φοβαμαι και δεν μπορω συχνα πλεονΝα τον γ@μισεις
Θα το πει.
Μετα να γυρισουμε απο αχλαδοκαμπο!!!Φίλε, έχω μια υποχρέωση Σάββατο 30/3 που μπορεί να με πάει πολύ αργά. Αν δεν είμαι σε πλήρη αποσύνθεση, μέσα .....
Γιατί θα έχουν γίνει τα...αχλάδια..??Μετα να γυρισουμε απο αχλαδοκαμπο!!!![]()
Εχεις δικιο Παναγιωτη. Αλλα αν ειναι να το παμε οπως πηγαμε μεχρι το Σπαθοβουνι. Να μου το πεις να φερω extra μπιτονακι για Μπενζινα!!!!Το Τρίπολη -Σπάρτη είναι απίστευτο κομμάτι, δεν το λες εθνική.
Γιατί θα έχουν γίνει τα...αχλάδια..??![]()
Μετα να γυρισουμε απο αχλαδοκαμπο!!!![]()
Ωραία βόλτα Παναγιώτη αλλά το πιο πιθανό είναι να δουλεύω . Θα περιμένω να βγει το πρόγραμμα και βλέπουμε .
notakos600 αντε βαλτους σε σειρα γιατι παραειχαν τεμπελιασει.![]()
Νίκο, στο μεταξύ (αφού πλέον φουλάρουμε αδιακρίτως σε όποιο βενζινάδικο συναντάμε) η θεική ατάκα του Θωμά στα Λαγκάδια...-Ρε φίλε, άνοιξέ το λίγο...μπουκωμένο το έχειςΕχεις δικιο Παναγιωτη. Αλλα αν ειναι να το παμε οπως πηγαμε μεχρι το Σπαθοβουνι. Να μου το πεις να φερω extra μπιτονακι για Μπενζινα!!!!![]()
Μακάρι να μπορέσεις ΓιώργοBike
Μεγάλα παιδιά είμαστε Πάνο, το μπάχαλο καραδοκεί
Νίκο, στο μεταξύ (αφού πλέον φουλάρουμε αδιακρίτως σε όποιο βενζινάδικο συναντάμε) η θεική ατάκα του Θωμά στα Λαγκάδια...-Ρε φίλε, άνοιξέ το λίγο...μπουκωμένο το έχεις![]()
Γέλα γέλα ...... από Τρίπολη στο γυρισμό ένα μπράφ είναι !
Φίλε Αχλαδόκαμπο δεν έχω πάει ποτέ με ανάποδη φορά (από Μύλους προς Τρίπολη).
Λες ε ?
![]()
Βρε λέω σού λέω![]()
Αχαχαχαχαχαχ ...... μέσααααααααααα
(αρκεί να έχει πάει σχετικά νορμάλ η προηγούμενη βραδιά και να μην είμαι αλοιφή το πρωί όπως λέω παραπάνω ...... δεν μπορώ και να μην πάω γιατί είμαι ο ομιλητήςfgh )