N
notakos600
Guest
Πολύ ωραία επιλογή διαδρομής...!! Εγώ κατά τις 11:00 θα σας περιμένω Λαγκάδια με τα άλλα παιδιά από Πάτρα..!!Καλή αντάμωση..!!![]()

Πολύ ωραία επιλογή διαδρομής...!! Εγώ κατά τις 11:00 θα σας περιμένω Λαγκάδια με τα άλλα παιδιά από Πάτρα..!!Καλή αντάμωση..!!![]()
..... Εγώ κατά τις 11:00 θα σας περιμένω Λαγκάδια με τα άλλα παιδιά από Πάτρα..
Βαγγέλη εμείς 9:30 έχουμε μίζα στο γνωστό σημείο Παπακασελα στο βενζινάδικο στην Αμαλιαδα..!!Από ποιόν δρόμο θα πάτε;;;;;
Εγώ θα πάω από Αμαλιάδα-Αρχαια Ολυμπία.............
Βαγγέλη εμείς 9:30 έχουμε μίζα στο γνωστό σημείο Παπακασελα στο βενζινάδικο στην Αμαλιαδα..!!
Μπράβο ρε Γιώργο ..Χαίρομαι που θα τα πούμε και από κοντά..!! Αν αλλάξετε γνώμη για την διαδρομή και θέλετε από Αρχαία Ολυμπια στείλε μήνυμα..!!Μεσα και εγώ
Giorgos-Patra μαζί με δύο φιλαράκια από Πατρα
μ αυτα που καβαλατε καλα κανετε και δινετε ραντεβου στις παλιοκασελες
Καλώς Δημήτρη . Εάν αλλάξει κάτι με τη διαδρομή θα σου στείλω μήνυμαΜπράβο ρε Γιώργο ..Χαίρομαι που θα τα πούμε και από κοντά..!! Αν αλλάξετε γνώμη για την διαδρομή και θέλετε από Αρχαία Ολυμπια στείλε μήνυμα..!!
Πίνοντας το καφεδάκι μας στα Λαγκάδια θα αποφασίσουμε πως θα κινηθούμε στη συνέχεια.Για το φαγητό αν αποφασίσετε, να γράψετε που και τι ώρα περίπου γιατί τρώγομαι να την κοπανήσω μόλις τελειώσουμε με τους Τυνήσιους και να σας έρθω...
Πίνοντας το καφεδάκι μας στα Λαγκάδια θα αποφασίσουμε πως θα κινηθούμε στη συνέχεια.
Μέσα κ εγώ ..
Panag
κοιτα εσυ μη χασεις!!!Μέσα κ εγώ ..
Panag
Πληροφοριακά Παναγιώτη έχει βενζινάδικο αμέσως μόλις βγείτε από την εθνική στον κόμβο της Νεμέας,έχει αξιοπρεπή βενζίνη και φαντάζομαι φτηνότερη από τα φαρμακεία των ΣΕΑ.Επόμενες στάσεις ανεφοδιασμού θα είναι στο Σπαθοβούνι ή στο Λεβίδι.
Καλό δρόμο να έχουμε και καλά να περάσουμε!
Καλημέρα στη παρέα σκέφτομαι να ανηφορίσω και εγώ αύριο , ο καιρός είναι πολύ καλός και λέω να ανέβω και γω διπλός .
Ένα σημείο που θα μπορούσα να σας περιμένω θα είναι στην Νεστανη στην έξοδο από την εθνική έχει ένα βενζινάδικο , αν γίνεται φυσικά καθώς και τι ώρα περίπου θα είσαστε εκεί αλλιώς θα περιμένω στο Λεβίδη αν τελικά γίνει εκεί ανεφοδιασμός , ότι μου πείτε , για οτιδήποτε έκτακτο λόγω δουλειάς θα ενημερώσω άμεσα εδώ . Καλά χιλιόμετρα και πιστεύω να τα πούμε από κοντά . Καλημέρα σε όλους !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αποστόλη τσάμπα θα περιμένεις,θα πάνε από Νεμέα τα παιδιά.
Πληροφοριακά Παναγιώτη έχει βενζινάδικο αμέσως μόλις βγείτε από την εθνική στον κόμβο της Νεμέας,έχει αξιοπρεπή βενζίνη και φαντάζομαι φτηνότερη από τα φαρμακεία των ΣΕΑ.
Αποστόλη τσάμπα θα περιμένεις,θα πάνε από Νεμέα τα παιδιά.
Πληροφοριακά Παναγιώτη έχει βενζινάδικο αμέσως μόλις βγείτε από την εθνική στον κόμβο της Νεμέας,έχει αξιοπρεπή βενζίνη και φαντάζομαι φτηνότερη από τα φαρμακεία των ΣΕΑ.