Α καταλαβα!! @apache,@notakos600, @esel ,@thanosgp κλπ!!! οκ τοτε καλα εκανες!!!Δεν ρωτησα για μενα αλλα για τους ηλικιομενους της παρεας που καβατζοσαν τα 52 εγω εχω δρομο ακομα
Ο @apache τι; Το μοναδικό πιπίνι στην ομάδα και Chef με 8 Michelin στο sex, θα σας παρακαλέσω να είσαστε πιο φειδωλοί στις αναφορές σας.. Μου αρέσει που ο άλλος είναι moderatoras..Για τον πέο καβάλα...
Κατάλαβα..Ο @apache τι; Το μοναδικό πιπίνι στην ομάδα και Chef με 8 Michelin στο sex, θα σας παρακαλέσω να είσαστε πιο φειδωλοί στις αναφορές σας.. Μου αρέσει που ο άλλος είναι moderatoras..Για τον πέο καβάλα...![]()
Αφου ειναι γεροντια!!!!!Τι δεν καταλαβαίνεις ρε; στα 3 τσίπουρα θα πηγαίνουν στην σκηνή για νανάκια... Τα μολιμέντα........![]()
Εγώ λέω να γίνουν δύο γκρούπ, τα παππουλέτα να μείνουν Καμμένα Βούρλα για Ιαματικά λουτρά και εμεί οι νέοι να πάμε Πλαταμώνα για να τα γαμήσουμε όλα, προτείνω στο γκρούπ των καμμένων Βούρλων αρχηγό τον @esel3!!... Αισιόδοξο σε Βρίσκω..
Εγώ λέω να γίνουν δύο γκρούπ, τα παππουλέτα να μείνουν Καμμένα Βούρλα για Ιαματικά λουτρά και εμεί οι νέοι να πάμε Πλαταμώνα για να τα γαμήσουμε όλα, προτείνω στο γκρούπ των καμμένων Βούρλων αρχηγό τον @esel
Εγώ πάντως Μάνο, τον βλέπω τώρα με τη σύνταξη! - σα να ξανάνιωσε!!Εγώ λέω να γίνουν δύο γκρούπ, τα παππουλέτα να μείνουν Καμμένα Βούρλα για Ιαματικά λουτρά και εμεί οι νέοι να πάμε Πλαταμώνα για να τα γαμήσουμε όλα, προτείνω στο γκρούπ των καμμένων Βούρλων αρχηγό τον @esel
.. αυτό το "παππουλέτα" - όλα τα λεφτά!!Εγώ λέω να γίνουν δύο γκρούπ, τα παππουλέτα να μείνουν Καμμένα Βούρλα για Ιαματικά λουτρά και εμεί οι νέοι να πάμε Πλαταμώνα για να τα γαμήσουμε όλα, προτείνω στο γκρούπ των καμμένων Βούρλων αρχηγό τον @esel
Δεν ρωτησα για μενα αλλα για τους ηλικιομενους της παρεας που καβατζοσαν τα 52 εγω εχω δρομο ακομα
Από σάλια ξέρουμε Στέλιε μας, στο πάρτυ που θα γινει εκιαπάν κάποιοι νεολαίοι θα νυστάζουν, μην κοιτάς που το παίζουν αλεπούδες τώρα, στα γονατάκια μου θα κλαίνε...... Διμήτσος και παπάρια... μπραβο Μητσο , σωστη η επισημανση σου , αν και στα μουλωχτα ολοι οι ζωηροι εφεδροι ηδη θα εχουν φροντισει για δωματιο και ...... babylino νυκτος .... ε! ναι που να τρεχεις τωρα καθε τρεις και λιγο ...... με την παλιο-μπυρα .....!![]()