.. Να μη ξεχάσω να φέρω κασέτα για τη βινδεοκάμαρα...να μην ξεχασω να φερω βινδεοκαμερα....να μην ξεχασω να φερω βινδεοκαμερα....να μην ξεχασω να φερω βινδεοκαμερα....να μην ξεχασω να φερω βινδεοκαμερα....να μην ξεχασω να φερω βινδεοκαμερα....να μην ξεχασω να φερω βινδεοκαμερα....να μην ξεχασω να φερω βινδεοκαμερα....να μην ξεχασω να φερω βινδεοκαμερα....να μην ξεχασω να φερω βινδεοκαμερα....
Bye
ByeΜπράβο βρε συ Κυριάκο, Κανείς ότι μπορείς για να μη τσακωθούν..Προς @apache !!! Τα μισα να μου λεγε ο νεαρος με το λαχανο......

Και όχι μόνο
θα του το πωEλπιζω οχι μπροστα σε ολη την παρεα.
Φαντασου με τι την...βρησκουν!!Μα και με το σκυλί ρε σεξιστες;
Δεν σας αντέχω άλλο.
Τι δωμάτιο ρε; Θα είναι όλα κλειστά, σε φιλοξενώ στην σκηνή μου να κοιμηθούμε αγκαλίτσα.....Εχουμε ακριβες στιγμα που στον Πλαταμωνα θα ροβολησουμε ή ειναι πολυ νωρις ακομα? ....
Επειδη πεφτει και το 3μερο αργια να ψαχνω για δωματιο χιλιομετρικα κοντα ωστε να μεταφερω την μοναδα υποστηριξης μου με τα παραφερναλια της ... καλα νοσοκομα θα βρω εκει ... γιομησαμε ...!Middle finger dancing banana

Θα υπαρξει ενημερωση Στελιο σε λιγες μερες!!Εχουμε ακριβες στιγμα που στον Πλαταμωνα θα ροβολησουμε ή ειναι πολυ νωρις ακομα? ....
Επειδη πεφτει και το 3μερο αργια να ψαχνω για δωματιο χιλιομετρικα κοντα ωστε να μεταφερω την μοναδα υποστηριξης μου με τα παραφερναλια της ... καλα νοσοκομα θα βρω εκει ... γιομησαμε ...!Middle finger dancing banana
Τι δωμάτιο ρε; Θα είναι όλα κλειστά, σε φιλοξενώ στην σκηνή μου να κοιμηθούμε αγκαλίτσα.....![]()
κουταλάκι ???Τι δωμάτιο ρε; Θα είναι όλα κλειστά, σε φιλοξενώ στην σκηνή μου να κοιμηθούμε αγκαλίτσα.....![]()

.. Να μην ξεχάσω να φέρω κασέτα για την βικτεοκάμερα...να μην ξεχασω να φερω βικτεοκαμερα.....να μην ξεχασω να φερω βικτεοκαμερα.....να μην ξεχασω να φερω βικτεοκαμερα.....να μην ξεχασω να φερω βικτεοκαμερα....να μην ξεχασω να φερω βικτεοκαμερα......να μην ξεχασω να φερω βικτεοκαμερα.....να μην ξεχασω να φερω βικτεοκαμερα.....να μην ξεχασω να φερω βικτεοκαμερα.....να μην ξεχασω να φερω βικτεοκαμερα.....