Η γωνιά της πάπιας! Ιστορίες, ερωτήσεις και καγκουροχρονικά.

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Έλα μωρέ και εσυ....ολόκληρη λαίλαπα οδήγησες, το παπί σε φόβισε;
Είναι επικίνδυνο Τάσε, ειδικά για ένα μαλακισμενο όπως ήμουν εγώ και έκανε ότι μλκ μπορείς να φανταστείς.

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Είναι επικίνδυνο Τάσε, ειδικά για ένα μαλακισμενο όπως ήμουν εγώ και έκανε ότι μλκ μπορείς να φανταστείς.
Σεβαστό...πάντως, επειδή έχω οδηγήσει αρκετές πάπιες τα πλέον "μοντέρνα" (Address, Crypton, VF, Innova κλπ) είναι πολύ πιο ασφαλής σε σχέση με τα κάποτε GLX, C50, T50.

Τις προάλλες που ήμουν χωρίς μηχανάκι, μου δάνεισε ο κολλητός το Astrea του....ε από τα 50 και πάνω δεν ήτανε να μπεις σε στροφή, ήτανε σαν ασταθές ΒΜΧ ένα πράμα. Το δικό μου αρκετά πιο σταθερό....παπιά είναι, μην περιμένουμε και τρελά πράματα.

Panos76

well know member
Περιοχή
Παιανία
Μοτοσυκλέτα
Honda NC 750 Integra 2016
Yamaha crypton-x 2011
Όνομα
Panos
Σεβαστό...πάντως, επειδή έχω οδηγήσει αρκετές πάπιες τα πλέον "μοντέρνα" (Address, Crypton, VF, Innova κλπ) είναι πολύ πιο ασφαλής σε σχέση με τα κάποτε GLX, C50, T50.

Τις προάλλες που ήμουν χωρίς μηχανάκι, μου δάνεισε ο κολλητός το Astrea του....ε από τα 50 και πάνω δεν ήτανε να μπεις σε στροφή, ήτανε σαν ασταθές ΒΜΧ ένα πράμα. Το δικό μου αρκετά πιο σταθερό....παπιά είναι, μην περιμένουμε και τρελά πράματα.
Εγώ πάντως που έχω ακόμη το πρώτο μου μηχανάκι από τα 15 μου, δεν έχω τέτοια προβλήματα.
T50, μετατροπή σε 80 κ το πηγαίνω καμία φορά βόλτα όταν κατεβαίνω στο νησί.
Δεν θυμάμαι ποτέ να το πήγα πάνω από 50 km/h, για τον λόγο ότι έχει 3 ταχύτητες κ ζορίζεται!

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Εγώ πάντως που έχω ακόμη το πρώτο μου μηχανάκι από τα 15 μου, δεν έχω τέτοια προβλήματα.
T50, μετατροπή σε 80 κ το πηγαίνω καμία φορά βόλτα όταν κατεβαίνω στο νησί.
Δεν θυμάμαι ποτέ να το πήγα πάνω από 50 km/h, για τον λόγο ότι έχει 3 ταχύτητες κ ζορίζεται!
Δεν ξέρω, απλά στο Astrea αυτό μου έδινε την εντύπωση πως θα έπεφτε...ίσως να μην το είχα συνηθίσει δεν ξέρω. Στο Address, όσο και να στρίψω μένει σταθερό γενικά. Όσο στρίβει δηλαδή...

Τ50 έχει ένας γείτονας στην πολυκατοικία. Από το '85 μέχρι σήμερα, το μοναδικό πρόβλημα που του έβγαλε ήτανε πως μπούκωσε το καρμπυρατέρ....αυτό το μηχανάκι και μέσα σε λάβα να το πετάξεις δεν παίζει να χαλάσει.

ThanosP

well know member
Περιοχή
Κορινθος
Μοτοσυκλέτα
Africa twin 1000
Tuareg 660
Africa twin 1100
KTM adventure 790
Όνομα
Θάνος

Μια χαρά είναι το glxακι σε πάει στην δουλειά σου ταπεινά με τα ταμπουρά του μπρος πίσω !

τα πάπια δεν είναι φτιαγμένα για να μπαίνουν στις στροφές εξάλλου Bike

θυμάμαι κάτι τούμπες που είχα φάει με το Fx με τα κωλο δισκόφρενα που είχαν χωρίς abs και σε κάνα φρενάρισμα πανικού έκανε ‘’κωλια’’ η μπροστινή ροδα και έφευγες έργο Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
τα πάπια δεν είναι φτιαγμένα για να μπαίνουν στις στροφές εξάλλου Bike
Μα δεν είπα πως είναι φτιαγμένα για αυτά...απλά το δικό μου, μου φαίνεται πιο σταθερό στον δρόμο σε σχέση με το Astrea.

Fx με τα κωλο δισκόφρενα
Έλα ρε...ίδιο δισκόφρενο έχει και εμένα (FX, Shogun, Address, μοιράζονται ίδια φρένα και μπροστινό), δεν είχα ποτέ πρόβλημα αλήθεια. Ίσα ίσα και σε αίσθηση και σε δύναμη το βρίσκω εντάξει. Το πίσω ταμπούρο βέβαια είναι διακοσμητικό στο δικό μου....το μόνο που θέλω πλέον είναι να με πηγαίνει βόλτες και τίποτα άλλο Tooth

ThanosP

well know member
Περιοχή
Κορινθος
Μοτοσυκλέτα
Africa twin 1000
Tuareg 660
Africa twin 1100
KTM adventure 790
Όνομα
Θάνος
Μα δεν είπα πως είναι φτιαγμένα για αυτά...απλά το δικό μου, μου φαίνεται πιο σταθερό στον δρόμο σε σχέση με το Astrea.

Έλα ρε...ίδιο δισκόφρενο έχει και εμένα (FX, Shogun, Address, μοιράζονται ίδια φρένα και μπροστινό), δεν είχα ποτέ πρόβλημα αλήθεια. Ίσα ίσα και σε αίσθηση και σε δύναμη το βρίσκω εντάξει. Το πίσω ταμπούρο βέβαια είναι διακοσμητικό στο δικό μου....το μόνο που θέλω πλέον είναι να με πηγαίνει βόλτες και τίποτα άλλο Tooth
Το έχω πάθει !!! Σε απότομο φρενάρισμα με λίγα χλμ και ίσως είχε και κλήση το παπί έφευγε η μπροστά ροδα έργο , μάγκωνε Tooth

Panos76

well know member
Περιοχή
Παιανία
Μοτοσυκλέτα
Honda NC 750 Integra 2016
Yamaha crypton-x 2011
Όνομα
Panos
Δεν ξέρω, απλά στο Astrea αυτό μου έδινε την εντύπωση πως θα έπεφτε...ίσως να μην το είχα συνηθίσει δεν ξέρω. Στο Address, όσο και να στρίψω μένει σταθερό γενικά. Όσο στρίβει δηλαδή...

Τ50 έχει ένας γείτονας στην πολυκατοικία. Από το '85 μέχρι σήμερα, το μοναδικό πρόβλημα που του έβγαλε ήτανε πως μπούκωσε το καρμπυρατέρ....αυτό το μηχανάκι και μέσα σε λάβα να το πετάξεις δεν παίζει να χαλάσει.
Εμένα τίποτε απολύτως.
Μόνο μια εξάτμιση έχω αλλάξει.
Sebring γνήσια.
Κ φυσικά πιστόνι, μπιέλα επειδή έκαιγε λαδάκια.
Φυσιολογικές φθορές δηλαδή.
Νοέμβριο πήγα κ ένα off road...

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Το έχω πάθει !!! Σε απότομο φρενάρισμα με λίγα χλμ και ίσως είχε και κλήση το παπί έφευγε η μπροστά ροδα έργο , μάγκωνε Tooth
Δυνατό το FX πάντως για 125...
Νοέμβριο πήγα κ ένα off road...
Θα έκανα off-road αλλά αύριο πάω για πίσω λάστιχο...αμαρτία θα είναι, δεν θέλω.

ThanosP

well know member
Περιοχή
Κορινθος
Μοτοσυκλέτα
Africa twin 1000
Tuareg 660
Africa twin 1100
KTM adventure 790
Όνομα
Θάνος
Δυνατό το FX πάντως για 125...

Θα έκανα off-road αλλά αύριο πάω για πίσω λάστιχο...αμαρτία θα είναι, δεν θέλω.
Ήταν δυνατό ναι , απτά πιο γρήγορα τετράχρονα

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Ήταν δυνατό ναι , απτά πιο γρήγορα τετράχρονα
DOHC, 5ταχυτο, 14 άλογα.

Για την εποχή του (1999-2000) ήτανε too much για τετράχρονο παπί.

ThanosP

well know member
Περιοχή
Κορινθος
Μοτοσυκλέτα
Africa twin 1000
Tuareg 660
Africa twin 1100
KTM adventure 790
Όνομα
Θάνος
DOHC, 5ταχυτο, 14 άλογα.

Για την εποχή του (1999-2000) ήτανε too much για τετράχρονο παπί.
Ακριβώς ! Πολύ καλο .
ειχα πατήσει και έναν φίλο με το Μόντενας το νταιναμικ το δίχρονο (μαμά) και τα δυο Tooth Tooth Tooth Shot

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Suzuki εγγύηση ρε...

Τα μόνα που έχω πατήσει είναι Sprinter/DY και Innova...πέρσι από περιέργεια με ένα φίλο (Crypton-X αυτός) τα ανοίξαμε σε ευθεία να δούμε διαφορές. Παραδόξως, δεν είχε τρελές διαφορές, 2μιση-3 μέτρα μπροστά ήτανε απλά...περίμενα πως θα με άφηνε πίσω εντελώς.

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Ααα ξέχασα να αναφέρω, το FX ήτανε ίσως το τελευταίο 100% made in Japan παπί. Ακόμα και οι ζάντες (της Enkei) made in Japan γράφανε.

Κάποια FX, κυρίως με ακτινωτές ζάντες, ήρθανε από Ταϊλάνδη αλλά κυρίως στην Ιαπωνία κατασκευάζονταν.

Eu7

new member
Περιοχή
Rethymno
Όνομα
GoodNews
Καλησπέρα,ξέρεις κάνεις αν θα ξαναέρθει το Honda gtr?Με κάποια μαγαζιά που μίλησα μου είπαν μπορεί από Ιούνιο και κάποια άλλα δεν θα ξανάρθει....

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Σε αντιπρόσωπο πάντως εδώ πέρα, ακόμα το βλέπω σε βιτρίνα.

Είπανε κάτι, πως θα πάψει η εισαγωγή του; Μήπως δεν περνάει το Euro 5 πλέον;

Eu7

new member
Περιοχή
Rethymno
Όνομα
GoodNews
Σε αντιπρόσωπο πάντως εδώ πέρα, ακόμα το βλέπω σε βιτρίνα.

Είπανε κάτι, πως θα πάψει η εισαγωγή του; Μήπως δεν περνάει το Euro 5 πλέον;
Αθήνα?

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος

Eu7

new member
Περιοχή
Rethymno
Όνομα
GoodNews
Τον λόγο δεν μου τον ανέφεραν, δυο μου ειπαν οτι δεν θα ξαναέρθει και αλλοι 6 οτι δεν ξερουν αν θα ξαναερθει.Πως το λενε το μαγαζι?

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Το GTR μας τελείωσε.
Γιατί;

Δεν πήρε έγκριση για το Euro 5? To VF πάντως συνεχίζει κανονικά...όχι πως βλέπω να πούλησε πολύ το GTR βέβαια.

N

notakos600

Guest
Γιατί;

Δεν πήρε έγκριση για το Euro 5? To VF πάντως συνεχίζει κανονικά...όχι πως βλέπω να πούλησε πολύ το GTR βέβαια.
Δεν το εισάγουν Τάσο μου.
Πόσα άλλα μηχανάκια είχαν την ίδια τύχη...

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Πόσα άλλα μηχανάκια είχαν την ίδια τύχη...
Πολλά...τα Kawasaki ειδικά.

Βλέπε Kaze-S 115

Με κάτω από 2000€ (1800 κούτα) και με 100-200€ παραπάνω από Daytona, έπαιρνες ένα πολύ αξιόπιστο μηχανάκι. Συν ότι είναι ίσως το ομορφότερο παπί που έχω δει. Και αμά δεν σε φτάνουν τα 115cc, κουμπώνεις το μοτέρ του παλιότερου ΖΧ130.

Ο κόσμος βέβαια προτίμησε τα Daytona για κάποιο λόγο. Το Athlete είχε χειρότερη τύχη, όντας λόγο του μη-συνηθισμένου design του.

Και το καινούριο Malaguti δεν το βλέπω να πηγαίνει καλύτερα δυστυχώς...

Top Bottom