thenos
member
- Όνομα
- Θανάσης
Κάτι ότι στρώνει το σκούτερ νομίζω άκουσα...Ωρέ, φοβερά μέρη και ακόμα καλύτερο παρεάκι !
ΕΥΓΕ και σε άλλα τέτοια ωραία με υγεία !![]()
![]()
Υ.Γ. Τι έγινε κείνος ο Στέλιος μετανάστευσε επάνω?

Κάτι ότι στρώνει το σκούτερ νομίζω άκουσα...Ωρέ, φοβερά μέρη και ακόμα καλύτερο παρεάκι !
ΕΥΓΕ και σε άλλα τέτοια ωραία με υγεία !![]()
![]()
Υ.Γ. Τι έγινε κείνος ο Στέλιος μετανάστευσε επάνω?
Σε ένα εκατομμύριο χλμ θάχει ανοίξει ο κινητήρας λέει....Κάτι ότι στρώνει το σκούτερ νομίζω άκουσα...![]()
Και εγω παντρεμενος ειμαι.Καλή η διαδρομή, αλλά αυτή η διανυκτέρευση στα βουνά δύσκολη για παντρεμένους..
Sent from my A80Pro using Tapatalk
παρα πολυ καλη και ΠΟΛΥ δυσκολυ διαδρομη.
εχω κανει καποια κοματια και απο τις δυο διαδρομες , σε βλεπω να πεφτεις ξερος το βραδυ του σαββατου.![]()
Εσύ την έχεις σούζα, εμένα με έχει βάλει τα δύο πόδια σε μισό παπούτσι....Και εγω παντρεμενος ειμαι.![]()
Εσύ την έχεις σούζα, εμένα με έχει βάλει τα δύο πόδια σε μισό παπούτσι....
Στείλε τι ώρα περίπου θα είσαι στο Μπάρο αύριο αν είναι να βρεθούμε εκεί, να δω και το Μπάρο επιτέλους.Αυτα δεν υπαρχουν.Σεμνα,ταπεινα με το κεφαλι κατω και αν ειμαι τυχερος παιρνω εξοδοχαρτο.![]()
Στείλε τι ώρα περίπου θα είσαι στο Μπάρο αύριο αν είναι να βρεθούμε εκεί, να δω και το Μπάρο επιτέλους.
Εσύ χάνεις την ώρα εγώ ξεχνάω τις μέρες. Γεράματα....Την επομενη Κυριακη.Αλλα και παλι ωρα δυσκολο ναυπολογισω γιατι το ρολοι το αφηνω σπιτι.
ΣυμφωνώΔεν θα την ελεγα δυσκολη.Απλα θελει ρυθμο.
Υπέροχα!!Καιρου επιτρεποντος...Σαββατο 2 και Κυριακη 3 Οκτωβρη.
Αναχωρηση κατα τις 9:00 απο Γιαννενα.Διανυκτερευση σε σκηνη διπλα στην γεφυρα Κορακου.Λογικα θα ειναι ανοιχτη η ταβερνα διπλα στο γεφυρι. Επιστροφη μεσω Ελατης η απο Μπαρο,η απο Χαλικι.
Σαββατο https://goo.gl/maps/4Ne2o4Qc5n7UMCAz7
Κυριακη https://goo.gl/maps/WGuWbKyxYBHD9WV49![]()
![]()
Ζακεδα δεν εχω,θα κανει δουλεια το τσιπουρο;@Pan-dvs ζακέτα να πάρεις..