Μοναχοφάηηηηηηη...Σε κανα μισαωρο φευγω για να χτυπησω καμμια κρεπα της προκοπης στην Πτολεμαιδα.
Άντε δεν ξεκίνησε ακόμα..ανασκουμπωσου και έλα τρέχονταςΜοναχοφάηηηηηηη...
Ηπειρομαζεμα είναι να ζητήσεις κι από άλλους να έρθουν ή να σφύραγες από χτες μη και μπορούσε κανένας..
Παρτάκιααααα...
Φιλιά στο εξαίρετο ζεύγος Νάκου και τσιμπα και για εμάς.μ
![]()
Είπα να του το ευχηθώ ρε αλλά... είμαι καρδιά.Ωχ να ήξερα ποιο νωρίς να έλειπα.......τώρα τη γ*******σαμε
Άντε έλα
Αδυνατώ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων..Άντε δεν ξεκίνησε ακόμα..ανασκουμπωσου και έλα τρέχοντας
Αν προλάβεις μετά την κρέπα πέρνα και απο εμένα να αρχίσω να σας γνωρίζω σιγά σιγά. Θα σου πει ο Νάκος που είναι το μαγαζί ;)Σε κανα μισαωρο φευγω για να χτυπησω καμμια κρεπα της προκοπης στην Πτολεμαιδα.
Έχε του εύκαιρο ένα 5λιτρο σόδα,καλού/κακού,Απόστολε...Αν προλάβεις μετά την κρέπα πέρνα και απο εμένα να αρχίσω να σας γνωρίζω σιγά σιγά. Θα σου πει ο Νάκος που είναι το μαγαζί ;)
Φατον στη μαπα σημερα εσυ θα τον φαω εγω αυριο θα μου κουβαληθει στο διλοφοΩχ να ήξερα ποιο νωρίς να έλειπα.......τώρα τη γ*******σαμε
Άντε έλα
Αν προλάβεις μετά την κρέπα πέρνα και απο εμένα να αρχίσω να σας γνωρίζω σιγά σιγά. Θα σου πει ο Νάκος που είναι το μαγαζί ;)
Φατον στη μαπα σημερα εσυ θα τον φαω εγω αυριο θα μου κουβαληθει στο διλοφο![]()
Αυτά τα triumph ρε παιδί μου, σε ότι φώτο τα πετύχω ή κανα λεκανάκι θα έχουν δίπλα, ή δοχείο λαδιών ή σκορπισμένα κλειδιά, κατσαβίδια και πένσες.
Τι φάση; Σας τα δίνουν για την φωτογράφιση;![]()
Καφεδάκι! - προβατίνα! .. ποιος ξέρει και τι άλλο...Ειπα να παω μια βολτουλα ο καημενος,αλλα μου κουνησαν μαντιλι οι κατσικοποδαροι του φορουμ.
Πρωτη σταση για τσαγακι με Ιρανο νταλικερη.Δευτερη σταση αναγκαστηκα γιατι αναψαν αργα τα λαμπακια και εμεινα απο βενζινη.Τριτη για καφε στο ποδι με το καμαρι της Σιατιστας και μονιμο πλεον κατοικο Πτολεμαιδας.Τεταρτη στο Νικολα για να φαω την καλυτερα καμμενη προβατινα που εχω φαει.
View attachment 12474
ΥΓ.Να ναι καλα ο Νικος ο Χις που εσπευσε ταχαιως.:D