Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται...O Tιγρης στριβει,αυτοι θελουν να μου τον κανουν tracer.

Την Παρασκευη 17 του Ιουλη κλιμακιο του φορουμ,θα επισκεφτει τα Ιωαννινα με σκοπο να βγαλει τα ματια του Τιγρη.
Ραντεβου στον Μωλο στο Τραβερσο στις 11:30. Χαρτης: https://goo.gl/maps/RZ7ipXUTqiSc1axw6
Αμεσως μετα τον καφε της παρηγοριας...για μενα, θα λαβουν χωρα διαδικασιες ρυθμισης του sag με οργανα ακριβειας.
![]()
Οποιος θελει να βαλει το χερακι του και να βοηθησει στον εκτροχιασμο του Τιγρη ,ο οποιος οπως εχω επισημανει παει τρενο μετα την επισκευη της πισω αναρτησης,αλλα επειδη με ζηλευουν που εκατσε σαν εργοστασιακη θελουν να του βγαλουν τα ματια,ευπροσδεκτος και το κριμα στον λαιμο του.

Του τα λέω του γεροπαράξενου αλλά τον ξέρεις..Δες άμα γίνεται και καμία μοντιφια στο νιονιο'ς μπας και ησυχάσουμε λίγο...
..να βάλεις λίγο γιατί θα το φέρεις στα μέτρα σου το κράξιμο
Άι να περάσετε τέλεια![]()
Δες άμα γίνεται και καμία μοντιφια στο νιονιο'ς μπας και ησυχάσουμε λίγο...
..να βάλεις λίγο γιατί θα το φέρεις στα μέτρα σου το κράξιμο
Άι να περάσετε τέλεια![]()
Πάνο εσύ;;Tα φιδια τα πατας οταν ειναι μικρα ...αμα τ αφησεις να μεγαλωσουν παιρνουν Μπεμπε και βγαζουν γλωσσα.
Πάνο εσύ;;
![]()
Του'χω ράμματα για τη γούνα του φιλαράκι
Εσύ και ο ουρολόγος του, ναι αυτός με τις δακτυλάρες........Έχω βρει το σημείο G![]()

Η μανικιουρίστρια δεν είχε τον κατάλληλο νυχοκόπτη για την Αγγλίδα.Θα παραλάβει στις 15:00..Αλλαγη ωρας λογω ανωτερας βιας.Στις 16:00.
Πες στα παιδιά ότι πίσω το είχες σωβρακοφανέλα..Να το κανουμε???
και δεν το κανουμε???
το κανανε...
στο τελος μου καναν και τον λογαριασμο.

Πρεβεζα Μαρκους την συνηθισμενη ωρα.Οποιος δεν ειναι παραλια...
Αύριο δουλεύω μεσημέρι,εντός.Καγκελάριος..Να μην τα ξαναγραφω για αυριο Πεμπτη.

k 

Αύριο δουλεύω μεσημέρι,εντός.Καγκελάριος..
Αν δεν βρεις παρεούλα και θέα,σε περιμένω να κεράσω καφέ-παγωτό κλπ.
Θα έχω και φτυάρι..k
![]()

Αύριο δουλεύω μεσημέρι,εντός.Καγκελάριος..
Αν δεν βρεις παρεούλα και θέα,σε περιμένω να κεράσω καφέ-παγωτό κλπ.
Θα έχω και φτυάρι..k
![]()
Δώστου φιλί στην κουκουτίνγκαΚαι να βρω,θα περασω να πω ενα γεια.