- Περιοχή
- μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
- Όνομα
- Στελιος Τζιανετοπουλος
- Περιοχή
- μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Και να φανταστεις δεν προλαβα να παω ουτε κομμωτηριο.ομορφαντρες ~~~~~ByeBye
![]()
Το ημίκλειστο ματάκι ειναι σαν να πηγαίνεις 150 ακρανωτος στην Εθνική!!Και να φανταστεις δεν προλαβα να παω ουτε κομμωτηριο.
Άντε στην υγειά τους το λοιπόν..Hπειρομαζέματα και διάφορες παπαριές, αφού από έγκυρες πηγές έχω μάθει 'οτι οι δήθεν σκληροπυρινικοι πίνουν το τσίπουρο με νερό... με νερό; Really?
Βάλτε και κουβέρτα στα μηχανάκια σας..![]()
Hπειρομαζέματα και διάφορες παπαριές, αφού από έγκυρες πηγές έχω μάθει 'οτι οι δήθεν σκληροπυρινικοι πίνουν το τσίπουρο με νερό... με νερό; Really?
Hπειρομαζέματα και διάφορες παπαριές, αφού από έγκυρες πηγές έχω μάθει 'οτι οι δήθεν σκληροπυρινικοι πίνουν το τσίπουρο με νερό... με νερό; Really?
Άντε στην υγειά τους το λοιπόν..
Και με ρεγουλα παιδιά.."βαραει"..
![]()
" Πως εκδηλώνεται η ζήλια σε μια φιλία;
Η ζήλια και ο φθόνος είναι συναισθήματα που δηλητηριάζουν τις ψυχές των ανθρώπων. Σύμφωνα με τον Φρόιντ όμως υπάρχει και φυσιολογική ζήλεια που λίγο πολύ κάποια στιγμή εμφανίζεται στην ζωή όλων μας. Η ζήλεια δημιουργείται από συμπεριφορές τρίτων. Η φυσιολογική ζήλεια εμφανίζεται και εκλείπει χωρίς να γίνετε ορατή στην συμπεριφορά των ανθρώπων. Έτσι θα μπορούσε να κάνει και την εμφάνιση της μέσα σε μια φιλία. ..."
Δεν ειν' κακο να ζηλευετε,δεν ειν' κακο.![]()
Το ότι θες να τη φας μονος σου φάνηκε από το ότι δεν μας λες που..Mην φανταστειτε κανονικη βασιλοπιτα.
ΛΑΧΑΝΟΠΙΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ με ντοπια φετα και χορτα μαζεμενα απο τις πλαγιες της Πινδου,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.![]()
![]()
![]()
![]()
Το ότι θες να τη φας μονος σου φάνηκε από το ότι δεν μας λες που..
![]()