Κοίτα να τον περιποιηθεις καταλλήλως για να έχω μούτρα να γυρίσω στην Αθήνα...Εκτακτο καφεδακι...
Επειδη καποιος Πρωτευουσιανος βλεπει οτι περναμε καλα και μας ζηλευει,ειπε να πιει και αυτος ενα καφεδακι αυριο Πεμπτη,με θεα την λιμνη.
Περιπου 12:30 στο Υπερωκεανειο.
![]()
Εγώ όσες φορές άκουσα το "περιποιήσου τον καταλλήλως" ΠΑΝΤΑ προμήνυε κακή περιποίηςη.Πως λέει κι ο Ρουβας.. Αίμα,δάκρυα και ιδρώτα..Κοίτα να τον περιποιηθεις καταλλήλως για να έχω μούτρα να γυρίσω στην Αθήνα...![]()
Φίλε πρωτευουσιάνε πάρε και σωσίβιο μαζί..Περιπου 12:30 στο Υπερωκεανειο.
Στελιο να είναι αυστηρός κριτής!!!μετά το πέμπτο μπακλαβαδακι να αλλάζεις στάση!Κοίτα να τον περιποιηθεις καταλλήλως για να έχω μούτρα να γυρίσω στην Αθήνα...![]()
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλά να περάσετε...!!Hπειρωτικο Σαββατιατικο καφεδακι (14-10-17) στην Λιμνη Ζηρου.
Σαββατιατικο μεσημεριανο καφεδακι στην λιμνη του Ζηρου στις 4:30.Απο Γιαννενα αναχωρουμε στις 4:00 απο Τιπ Τοπ Πεδινης (7ο χλμ).
Αρτινοι,Πρεβεζιανοι,λοιποι Ηπειρωτες και οχι μονο,ευπροσδεκτοι.
Κατεβασμα απο παλια εθνικη,ανεβασμα μαλλον απο Αμμοτοπο.
![]()
Ναι ρε.. Τώρα που λείπω κανονίζεις να κατεβαίνεις Πρεβεζα.
Όταν γυρίσω θα κανονίζεις στα σύνορα..![]()
Αντε με το καλό..Οταν γυρισεις,θα παρεις την πρασσινη καρτα και θα παμε για καφε περα απο τα συνορα.
Πόσο θα κάτσετε;, πίνω καφέ στην Κυρά Φροσύνη...
Εδώ μετά την συνάντηση και τα τοπικά εδέσματα..Επινε καφε.Μετα ηπιε τοπικα αποσταγματα.