Don Quixote
member
Έλεγα θα κάνω την έκπληξη, αλλά πέρασα όλο το βράδυ αΰπνος και δεν είμαι για οδήγηση. Νανάκια... Καλά να περάσετε και θα τα πούμε στην επόμενη.
Περαστικά Γιάννη.Καλη βολτα παιδιά! Λογω επέμβασης στο στόμα δεν μπορώ να βάλω κρανος για 3 εβδομάδες... Ελπίζω να προλάβω την εκδρομή του Ιουνίου....
Έπρεπε να έρθω και εγώ με το κουτάκι! Μαλακια εκανα που έφυγαΧαμός....![]()
![]()
Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κανονικά θες ένα φορτιό ξύλο .Φτου σου Αλέκο...... πρέφα δεν πήρα.
Αυτά παθαίνεις άμα δεν μπαίνεις να κοιτάς.![]()

Κανονικά θες ένα φορτιό ξύλο .
Κανόνισε να ανέβεις 4/6ου ,θα χει και φαϊ![]()
Θα κάνω την καρδιά μου πέτραΜη σου πω και δυο φορτία ξύλο.....χαχαχα
Για 4/6 τί να σου πω..... έχω και τρία μικρά στα σχολεία, που αργούν ακόμα να γίνουν αυτόνομα. Μην κοιτάς εσύ που έχεις παιδιά της παντρειάς και σε παρακαλάνε να λείπεις.
Μέχρι να φτάσω στα επίπεδά σου, θα κυκλοφοράω με το Π.....αχαχαχα
Κάθε μέρα σε αγαπώ πιο πολύ....Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον stelio SH350, που λόγω χλμετρικης εμπειρίας κατάλαβε ότι χρειαζόμουν ένα παγωτο
Αφού έχεις ρεύμα ρε ομορφόπαιδο , ανέβασες βόΡτα και ήΛθε κόσμος...πολύΣΤο μόνο κακό είναι ότι στον καφέ σπάσαμε σε διαφορετικά τραπέζια λόγω συνοστισμού....![]()
![]()
![]()
Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμείς θα τα πούμε στον Περαία λίαν συντόμως....Αφού έχεις ρεύμα ρε ομορφόπαιδο , ανέβασες βόΡτα και ήΛθε κόσμος...πολύΣ![]()
![]()
τι να σε καμω που γιόρταζει ο πατέρας μου και είμαι σπίτι όλη μερα
Και εμένα γιορτάζει ο γιός μου και ο πατέρας μου, αλλά σαν γάτα και αλεπού πήρα την παντόφλα μαζί...τι να σε καμω που γιόρταζει ο πατέρας μου και είμαι σπίτι όλη μερα

βιτρίνας του Σπυράκου