apache
Μαθουσάλας member
Γιατί ρε Στέλιο; Motoparea δεν είναι και εκεί;Και γω θα ερθω με την κορη αλλά δεν ψηνομαι με κανα συμφερτο αν μαζευτουν κι απ το φβ που το ανεβασες Μάνο....
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί ρε Στέλιο; Motoparea δεν είναι και εκεί;Και γω θα ερθω με την κορη αλλά δεν ψηνομαι με κανα συμφερτο αν μαζευτουν κι απ το φβ που το ανεβασες Μάνο....
Περαστικά Μπάμπη.Ειχα ατυχημα σημερα...πεζος
Τρακαρα με πυροσβεστικο κρουνο, το πηδησα το γονατο..
Ειμαι με παγακια..
αυριο θα δειξει η δουλεια
Μια χαρά θα είμαστε, άλλωστε όσοι έρθουν θα είναι παιδιά από το φόρουμ..Μotoparea ειναι
Ομως εγω αν εχεις δει οτι ανεβαζω φορουμ δεν το βαζω και στο φβ....
εσυ εισαι ο οργανωτής της συγκεκριμένης αρα εσυ αποφασίζεις εγω απλά λεω την διαθεσή μου...και απο κει και περα εσυ θα τους κανεις ζάφτη ολους αυτούς ....
(Θα σε βοηθησω βεβαια οσο μπορω)

Για δώσε ένα στίγμα στο maps αγαπητέΘα βγάλω το CBR να γυρίσουν τα λάδια.
Από Θριάσιο θα ανέβετε Μάνο;
Λέω να σας περιμένω στο βενζινάδικο πάνω από το νοσοκομείο.
Περαστικά!!!Καλη βολτα παιδιά! Λογω επέμβασης στο στόμα δεν μπορώ να βάλω κρανος για 3 εβδομάδες... Ελπίζω να προλάβω την εκδρομή του Ιουνίου....
Περαστικα ΓιαννηΚαλη βολτα παιδιά! Λογω επέμβασης στο στόμα δεν μπορώ να βάλω κρανος για 3 εβδομάδες... Ελπίζω να προλάβω την εκδρομή του Ιουνίου....
Θα αποφασίσουμε το πρωί Κώστα...Τελικα ποια διαδρομή θα ακολουθησετε ;;;
Περαστικά Γιάννη...Καλη βολτα παιδιά! Λογω επέμβασης στο στόμα δεν μπορώ να βάλω κρανος για 3 εβδομάδες... Ελπίζω να προλάβω την εκδρομή του Ιουνίου....
Καλη βολτα παιδιά! Λογω επέμβασης στο στόμα δεν μπορώ να βάλω κρανος για 3 εβδομάδες... Ελπίζω να προλάβω την εκδρομή του Ιουνίου....