Γειά σου Καπετάνιο μου !Γειά σου ρε Σάββα με τις βολταρες σου!
Νάσαι καλά Θάνο, με το καλό φίλε μου !Ωραία βόλτα Σάββα...!
Άντε και στα δικά μας...![]()
Είδες τι κάνουν οι μοτοβόλτες?Καταπληκτική η βόλτα και ήταν ότι επρεπε. Εγώ έκανα 710 χλμ συνολικά από το πρωί μέχρι το βράδυ όπου πήγα κατευθείαν για δουλειά νύχτα. Χορτασα και δε κουράστηκα ούτε καν. Αντίθετα μια ενοχληση στη μέση που είχα κάτι μέρες πριν εξφανιστηκε.
Κατανάλωση που μέτρηση ήταν 4,4 από Αθήνα Γαλαξίδι.
Από γαλαξιδι μέχρι Καρπενήσι και από εκεί μέχρι ΣΕΑ Αταλάντη έκαψα 3,4 στα 100χλμ με το TDM για μια απόσταση 350 χλμ επαρχιακό και εθνικη
3.4 λιτρα καταναλωση?? μετρησες σιγουρα καλα?Καταπληκτική η βόλτα και ήταν ότι επρεπε. Εγώ έκανα 710 χλμ συνολικά από το πρωί μέχρι το βράδυ όπου πήγα κατευθείαν για δουλειά νύχτα. Χορτασα και δε κουράστηκα ούτε καν. Αντίθετα μια ενοχληση στη μέση που είχα κάτι μέρες πριν εξφανιστηκε.
Κατανάλωση που μέτρηση ήταν 4,4 από Αθήνα Γαλαξίδι.
Από γαλαξιδι μέχρι Καρπενήσι και από εκεί μέχρι ΣΕΑ Αταλάντη έκαψα 3,4 στα 100χλμ με το TDM για μια απόσταση 350 χλμ επαρχιακό και εθνικη
Εσυ να τα βλεπεις.Οσο εχεις το κασετοφωνο φορεμενο τετοια νουμερα ουτε στον υπνο σου.3.4 λιτρα καταναλωση?? μετρησες σιγουρα καλα?
Ναι φιλε. Φουλαριστος ήμουν και γέμισα φουλ παλι. Επαρχιακό έχω ξαναμετρησει τέτοια κατανάλωση. Ευτυχώς υπάρχει και αυτόπτης μάρτυρας @Σάββας3.4 λιτρα καταναλωση?? μετρησες σιγουρα καλα?
Αντε μεγειά το NC!3.4 λιτρα καταναλωση?? μετρησες σιγουρα καλα?
Τζαπς Μπαμπίνοοοοο, δεν σπάνε δεν χαλάνε και πάνω από όλα...δεν καίνε !3.4 λιτρα καταναλωση?? μετρησες σιγουρα καλα?
Χαίρομαι που σου άρεσε !φοβερή βόλτα!
Είχα 2, το 850 και το 900, πολύ ωραία μηχανάκια!Όλοι τιντιεμ θα παρουμε
Άνοιξε θέμα οσονούπω για λεπτομέρειες !Όλοι τιντιεμ θα παρουμε
By the way, εχω φίλο που χει περάσει τα 400.000χλμ και είναι και καγκουρας..Εκαψε φλάντζα, έβαλε μτχ καπάκι, καίει λάδια κάργα λεει.. Μ αυτό κινείται παντως
Ακολουθεί το βίντεο της βόλτας.
Στις πρώτες λήψεις δυστυχώς έχω λάθος ρυθμίσεις στην κάμερα αλλά ευτυχώς κατά κύριο λόγο είναι σε διαδικαστικά χλμ και μετά όπου είναι το ζουμί αλλάζεται η θέση της όπου πλέον βλέπουμε όπως πρέπει.
Ταξιδέψτε μαζί μας :
Συνεχίζεται..
Γειά σου Γιώργη λεβεντιά !![]()
![]()
![]()
Στο δευτερο ερωτημα......απο Αρεντα που περασα πριν 2 χρονια προς Κερασια και Αγρινιο χωματοδρομος με καποια κομματια πολυ δυσκολα.Ωραια βολτα και η περιγραφη της. Συγχαρητηρια και παλι ...... παιδες .....!.
Ερωτηξη 1: στο Καρπενησι που μεινατε ή προς τα που ητανε το χοστελ? .... αν θυμασαι ......!
Ερωτηξη 2 επι τη ευκαιρια αν γνωριζει καποιος:
Μετα τα Μυλωναιικα ειναι το χωριο Σαρκινη , εδω κανοντας δεξια για Καταβοθρα , Δροσοπηγη κ.λ.π .... πριν 20ετια .... δεν καταφερα να διασχισω τους ανοιγομενους τοτε χωματοδρομους με κατευθυνση Κερασια για Αγρινιο.
Μηπως την εχει παει κανενας τωρα τελευταια ...... ή να το δω προσωπικα ? ....! Bike