Μπράβο Σάββα και στην παρέα!!!!. Βολτάρα με τα όλα της!!!
Χορταστική με πανέμορφες εικόνες και τοπια!!![]()
Πωπω βολτάρα λέμε .Πέρσι πήγα 2 φορές εκεί , μία με το μοτοσακό και μία με την οικογένεια για να δουν και αυτοί......αυτή την ομορφιά . Τώρα με ξαναπήγες...
Μπράβο Σάββα !!!
Ωραίος Σάββα κάνατε βολτάρα !!
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βολτάρα!
Τι ωραίο μηχανάκι αυτό το RT ρε φίλε!
Και στο σωστό χρώμα!
Μπραβο καλα να περασετε![]()
Ευχαριστούμε παιδιά, χαίρομαι που συνταξιδέψαμε έστω και έτσι !Σωστοί οι νέοι για να σπάνε και τα άλατα σιγά-σιγά μετά την ... τοοοση κλεισουρα.![]()

Νάσαι καλά Μιχάλη και πάντα όρθιος, χαίρομαι που σου άρεσε !Μπραβο παλικαρια για τη βολτα Σαββα ευχαριστουμε για τη ξεναγηση![]()
Όντως αξίζουν τα Χάνια Γιώργο !Στα καλύτερα πήγατε την καλύτερη εποχή!! Γουστάρω που επιλέγετε Χανιά. Είναι μοναδικά κ αξίζουν.
Του Λιολιου από τα παλιότερα κ καλύτερα σε φαγητό ενω
Το Χανι Μπαγάσακι το χουμε τιμήσει δις στο κοντινό παρελθόν κ αποτελεί ιδανική επιλογή, ο Σωτήρης με τον πατέρα του είναι πολύ φιλόξενοι.

Νάσαι καλά Μανώλη και πάντα όρθιος παλιέ μου φίλε !εξαιρετικες διαδρομες-εξαιρετικα μερη...
καλη συνεχεια στις περιπλανησεις![]()

Νάσαι καλά Μπάμπη, χαίρομαι που σου άρεσε!Σουπερ βόλτα Σάββα... Το βιντεάκι δεν είδα ακόμα μην μείνω από μπαταρία.. Το βραδάκι...
Όλοι rt θα παρετε

Γειά σου Λιάκο λεβεντιά !γεια σου ρε Σαββα με τις βολταρες σου!!!
ποσα κμ ηταν χωμα?
Νάσαι καλά Αρίκο !Μπράβο παλικάρια ωραία βόλτα !!!![]()

Γειά σου Καπετάνιο μου !Γειά σου ρε Σάββα με τις βολταρες σου!
Νάσαι καλά Θάνο, με το καλό φίλε μου !Ωραία βόλτα Σάββα...!
Άντε και στα δικά μας...![]()

Είδες τι κάνουν οι μοτοβόλτες?Καταπληκτική η βόλτα και ήταν ότι επρεπε. Εγώ έκανα 710 χλμ συνολικά από το πρωί μέχρι το βράδυ όπου πήγα κατευθείαν για δουλειά νύχτα. Χορτασα και δε κουράστηκα ούτε καν. Αντίθετα μια ενοχληση στη μέση που είχα κάτι μέρες πριν εξφανιστηκε.
Κατανάλωση που μέτρηση ήταν 4,4 από Αθήνα Γαλαξίδι.
Από γαλαξιδι μέχρι Καρπενήσι και από εκεί μέχρι ΣΕΑ Αταλάντη έκαψα 3,4 στα 100χλμ με το TDM για μια απόσταση 350 χλμ επαρχιακό και εθνικη

3.4 λιτρα καταναλωση?? μετρησες σιγουρα καλα?Καταπληκτική η βόλτα και ήταν ότι επρεπε. Εγώ έκανα 710 χλμ συνολικά από το πρωί μέχρι το βράδυ όπου πήγα κατευθείαν για δουλειά νύχτα. Χορτασα και δε κουράστηκα ούτε καν. Αντίθετα μια ενοχληση στη μέση που είχα κάτι μέρες πριν εξφανιστηκε.
Κατανάλωση που μέτρηση ήταν 4,4 από Αθήνα Γαλαξίδι.
Από γαλαξιδι μέχρι Καρπενήσι και από εκεί μέχρι ΣΕΑ Αταλάντη έκαψα 3,4 στα 100χλμ με το TDM για μια απόσταση 350 χλμ επαρχιακό και εθνικη
Εσυ να τα βλεπεις.Οσο εχεις το κασετοφωνο φορεμενο τετοια νουμερα ουτε στον υπνο σου.3.4 λιτρα καταναλωση?? μετρησες σιγουρα καλα?
Ναι φιλε. Φουλαριστος ήμουν και γέμισα φουλ παλι. Επαρχιακό έχω ξαναμετρησει τέτοια κατανάλωση. Ευτυχώς υπάρχει και αυτόπτης μάρτυρας @Σάββας3.4 λιτρα καταναλωση?? μετρησες σιγουρα καλα?
Αντε μεγειά το NC!3.4 λιτρα καταναλωση?? μετρησες σιγουρα καλα?

Τζαπς Μπαμπίνοοοοο, δεν σπάνε δεν χαλάνε και πάνω από όλα...δεν καίνε !3.4 λιτρα καταναλωση?? μετρησες σιγουρα καλα?