The mechanic
member
Να μην σε νοιάζει παππού, εσυ πήγαινε με τις λελεπες.Δεν έχω καταλάβει, τελικά που θα πάτε;![]()

Να μην σε νοιάζει παππού, εσυ πήγαινε με τις λελεπες.Δεν έχω καταλάβει, τελικά που θα πάτε;![]()
Να μην σε νοιάζει παππού, εσυ πήγαινε με τις λελεπες.![]()
Να μην σε νοιάζει παππού, εσυ πήγαινε με τις λελεπες.![]()
Γνωστό για σας. Πιο ακριβώς είναι το μέρος για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι;θα ελεγα λοιπόν 9.30πμ στο γνωστό περιπτερο-καφε στον Σκαραμαγκά λιγο μετά την γεφυρα Σχιστου και εάν συμφωνειτε λεω ναμαι εκει κατα τις 9.00 για τον πρωτο καφε της ημέρας
![]()
Γνωστό για σας. Πιο ακριβώς είναι το μέρος για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι;
Αν μπορούσες να μας φτάσεις θα ερχόσουν.Θα πάω με τ'αλάνια ρε.......Γιατί με σας θα μας πάρει ο ύπνος στον δρόμο....![]()
Επ που είσαι Παναγιώτη;; Θα μας κάνεις την τιμή;Σταθμός 14 θα στο βγάλει...... Κοινός περίφτερο Χαιδαρίου :D
Ζηλιάρη.Ναι δεν φτάνει η μία κατσαρόλα έρχεται και η δεύτερη....
Ευτυχως που δε θα παω γιατι θα μαζευομασταν τρεις κατσαρολες!!!!Ναι δεν φτάνει η μία κατσαρόλα έρχεται και η δεύτερη....
Ελα ρε Κούλη...Ευτυχως που δε θα παω γιατι θα μαζευομασταν τρεις κατσαρολες!!!!
Η μια ......χυτρα βεβαια!!:D:D:D:D
Έχω παει Ναύπλιο 1 εκατομμύριο φορές ρε φίλε..... Στην επόμενη θα τα πούμεΕπ που είσαι Παναγιώτη;; Θα μας κάνεις την τιμή;