εβαλα το μπρικι στην χοβολη και πηρα λουκουμακι τριανταφυλο ...εστειλα και τον λαμπρο να παρει μπουγατσα...
Στειλε και αλλον,αυτος θα την φαει.
εβαλα το μπρικι στην χοβολη και πηρα λουκουμακι τριανταφυλο ...εστειλα και τον λαμπρο να παρει μπουγατσα...
Στειλε και αλλον,αυτος θα την φαει.
Κόλο δεν βάζεις κάτω κύριε καθηγητά...Και εγώ καθηγητής έπρεπε να γίνω, μας θαμπωσανε τα λεφτά....ΤΟΥΣ *****ΈΣ.....Είμαι σίγουρος ότι καλά περνάει το παρεάκι στις Σέρρες.
Ραντεβού μόλις πριν τα σύνορα στον Προμαχώνα αύριο στις 10:30.
Αν αλλάξει κάτι στο πλάνο ειδοποιείστε ......
Να αυτά κάνετε....Το παρεάκι πίνει τσίπουρο κρασακια στις Σερρες
Φωτο αύριο
καννονικα το ραντεβού αύριο στα σύνορα στις 10.30
Με τα παιδιά που θα ξεκινήσουν το πρωί
Μετά από τα Λουτρά του Σιδηροκάστρου και το μασάζ του άγκιστρουΠου είναι ο Προμαχωνας ρε
Κόλο δεν βάζεις κάτω κύριε καθηγητά...Και εγώ καθηγητής έπρεπε να γίνω, μας θαμπωσανε τα λεφτά....ΤΟΥΣ *****ΈΣ.....
Από χώμα έχεις πλέον διήμερη εμπειρία :DΕπιστροφή στη Θεσσαλονίκη από το διήμερο στη Βουλγαρία, σε μέρη που για εμένα τουλάχιστον ήταν πρωτόγνωρα. Η μέχρι τώρα εικόνα της Βουλγαρίας που είχα από τη δυτική και βορειο-δυτική πλευρά δεν με είχε προετοιμάσει για τις εικόνες και τις διαδρομές που κάναμε. Στη σημερινή δραστηριότητα προστέθηκαν και 4 + 4 χωμάτινα χιλιόμετρα - νέα εμπειρϊα και αυτή με το Κ !!
Τι καλά που θα ήταν να είχαν ανταποκριθεί και τα λάστιχά μου στις απαιτήσεις των βουνίσιων διαδρομών. Στα 15,5 χιλιάδες χλμ βεβαια λογικό ήταν να μην ....
Ηλία και συμμετέχοντες μεγάλο ευχαριστώ. Καλή επιστροφή και ξεκούραση σε όλους.