Giorgos-Patra
well know member
- Περιοχή
- Πατρα
- Μοτοσυκλέτα
-
VSTROM DL 650
YAMAHA A 100
- Όνομα
- Γιώργος
- Περιοχή
- Πάτρα
Ωραία βόλτα παίδες !! Καλά να περάσετε !!
Δεν κατάλαβα τίποτα ποιός συναντάει πού..Αχαχαχχαχααχαχχ
Αυτο ειναι το ωραιο.
ααααχ...ωραία χρόνια! Όντως, δεν έχει σαν τα παλιά. Πιο αθώες εποχές.Σαν τα παλιά δεν έχει Τόλη μου....
Σαν γέροι ακούγεστε
Κάθε πράγμα στον καιρό του...
Σαν γέροι ακούγεστε
Κάθε πράγμα στον καιρό του...
Δεν έχει να κάνει με την ηλικία. Απλά έχοντας δει τις αλλαγές στον μοτοσυκλετισμό, στα φόρουμ, στις μοτοσυκλετιστικές λέσχες κλπ τα τελευταία χρόνια διαπιστώνεις πως κάποτε τα πράγματα ήταν πιο ρομαντικά.
Πχ σήμερα δεν θα ξεκινούσα με το 400αρι να γράψω 2000 χλμ σε 4 μέρες σε χώρα που δεν ξέρω να πω καλημέρα στην γλώσσα τους και με διανυκτερεύσεις σε σκηνές στην μέση του πουθενά πάνω στο βουνό, χωρίς να γνωρίζω τι προβλέπεται εκει για ελευθερο κάμπινγκ κλπ κλπ και χωρίς να έχουμε προνοήσει για το που θα σταματάμε, που θα ανεφοδιαζόμαστε, που θα τρώμε κλπ. Χυμα στο κύμα! Τότε ξεκίνησα χωρίς δεύτερη σκέψη.
Με έκανες και δάκρυσαΦίλε μου πραγματικά τπτ δεν έχει αλλάξει , οι καιροί είναι οι ίδιοι . Εμείς αλλάζουμε , παραξενεύουμε , το αναλύουμε και γενικά δε ξεβολευόμαστε. Το παν είναι να διασκεδάζεις. Μηχανή είναι ελευθερία το ξέρετε καλά όποτε καλή διάθεση και όλα γίνονται ακόμα και την τελευταία στιγμή (εκεί είναι το ωραίο)η τρέλα της στιγμής .
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις Λιακο!!σε μαθαμε τωρα ολο ερχεσαι και ολο κατι συμβαινει.....
μπορει για δικαιολογια να μας πεις οτι εισαι και σε αλλη ηπειρο..
Ναι γιατί τότε για βρούμε οτιδήποτε ανοιγαμε τη Δομή. Τώρα μένα κλικ στον υπολογιστή μαθαίνω πως κάνω ρύθμιση βαλβίδων στον τίγρη...Δεν έχει να κάνει με την ηλικία. Απλά έχοντας δει τις αλλαγές στον μοτοσυκλετισμό, στα φόρουμ, στις μοτοσυκλετιστικές λέσχες κλπ τα τελευταία χρόνια διαπιστώνεις πως κάποτε τα πράγματα ήταν πιο ρομαντικά.
Πχ σήμερα δεν θα ξεκινούσα με το 400αρι να γράψω 2000 χλμ σε 4 μέρες σε χώρα που δεν ξέρω να πω καλημέρα στην γλώσσα τους και με διανυκτερεύσεις σε σκηνές στην μέση του πουθενά πάνω στο βουνό, χωρίς να γνωρίζω τι προβλέπεται εκει για ελευθερο κάμπινγκ κλπ κλπ και χωρίς να έχουμε προνοήσει για το που θα σταματάμε, που θα ανεφοδιαζόμαστε, που θα τρώμε κλπ. Χυμα στο κύμα! Τότε ξεκίνησα χωρίς δεύτερη σκέψη.
Αύριο 9:30 ξεκινάμε από Αθήνα από το κόμβο τις Κηφισιάς για πάνω, θα είμαστε δυο μηχανές ένα 1200 κ ένα zzr (το γράφω για κάποιον που αποφασίσει τελευταία στιγμή για να μας αναγνωρίσει ) & η διαδρομή θα είναι κατά μεγάλο μέρος επαρχιακό κομμάτι από Εύβοια κλπ κλπ . 16:00 καφέ Σαλονικη
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro