δέν είμαστε και πρωτευουσιάνοι...... χαλλλλλλλλλλαράάά ακόμα νωρίς είναι.........Ακριβες σημειο και ωρα συναντησης θα ορισει κανεις η θα το αφησετε στο φλου με την ελπιδα να πεσει ο ενας πανω στον αλλο;
εσυ τι πεταγεσαι ?σε ρωτησε κανενας??Ακριβες σημειο και ωρα συναντησης θα ορισει κανεις η θα το αφησετε στο φλου με την ελπιδα να πεσει ο ενας πανω στον αλλο;
εσυ τι πεταγεσαι ?σε ρωτησε κανενας??
αντε ασχολησου με τα ηπειρωμαζεματα και ασε μας ησυχους.....![]()
Κοίτα, με τρία άτομα που δήλωσαν ως τώρα, εκδρομή δεν λέγεται. Αν κάποιο άλλο μέρος έχει περισσότερες πιθανότητες για συμμετοχές επειδή θα είναι πιο προσιτό απο πολλούς να το δούμε, αλλά γενικά βλέπω μια απροθυμία. Μάλλον φταίει ο καιρός που είναι ακόμη κρύος.Οπως ειπα και πιο πανω εχω ενα θεματακι με το κρανος.Το Λιτοχωρο ειναι 3 ωρες πηγαινε και αλλες τοσες ελα οποτε δεν με βλεπω να αντεχω.Αν γινοταν καπου πιο κοντα σε μενα πχ Βελβεντο,θα ερχομουν σιγουρα.
Τα παραπανω εφοσον δεν εχει κλειδωσει το μερος και εφοσον δεν φοτωνω χιλιομετρα που δεν θελουν να κανουν καποιους αλλους.
Κοίτα, με τρία άτομα που δήλωσαν ως τώρα, εκδρομή δεν λέγεται. Αν κάποιο άλλο μέρος έχει περισσότερες πιθανότητες για συμμετοχές επειδή θα είναι πιο προσιτό απο πολλούς να το δούμε, αλλά γενικά βλέπω μια απροθυμία. Μάλλον φταίει ο καιρός που είναι ακόμη κρύος.
Κοίτα, με τρία άτομα που δήλωσαν ως τώρα, εκδρομή δεν λέγεται. Αν κάποιο άλλο μέρος έχει περισσότερες πιθανότητες για συμμετοχές επειδή θα είναι πιο προσιτό απο πολλούς να το δούμε, αλλά γενικά βλέπω μια απροθυμία. Μάλλον φταίει ο καιρός που είναι ακόμη κρύος.
Αποστολη εγω δεν εχω θεμα με το αριθμο των ατομων.Αν κανονιστει μεχρι εκει που αντεχω θα ειμαι εκει και οποιος θελει ερχεται.
Παραλληλα το ανεβαζουμε και στο φατσοβιβλιο μηπως θελει να ερθει και κανεις κοντινος.
Σαφώς ο καιρός είναι ο πιο ανασταλτικός παράγοντας. Κρύο και βροχές δε βοηθάνε το δίτροχο (η skodara μου νά 'ναι καλά κι έρχομαι όπου θέτε),ενώ αν βάλουμε ως παράγοντα και τη μικρή ακόμα μέρα, το κοκτέϊλ είναι ολίγον απαγορευτικό για μακρινές βόλτες.
Κατ' αρχήν δεν έχετε ξεκαθαρίσει (νομίζω απ' όσο διάβασα) αν μιλάτε για μονοήμερη, ή 2ήμερη. Διότι μονοήμερη τόσα χλμ δεν παίζει, δεν έχει νόημα......
Και εγώ δυστυχώς δεν είμαι ακόμα σε κατάσταση για να έρθω...(άσε που δεν έχω μηχανή).
Εμένα το πρόβλημα μου είναι κινητικό ακόμα, οπότε εκτός Κοζάνης για το εγγύς μέλλον χλωμό..Που θα σε βολευε εσενα;