apache
Μαθουσάλας member
Εντάξει ρε Κούλη δεν είπαμε και τίποτα, να βοηθήσω τον άλλο Μοντεράτορα θέλω, που θέλει να πάει Κατερίνη με το τριούμφ...
Εντάξει ρε Κούλη δεν είπαμε και τίποτα, να βοηθήσω τον άλλο Μοντεράτορα θέλω, που θέλει να πάει Κατερίνη με το τριούμφ...
Εγώ μέσα είμαι για οπότε βγει !!! Αναμένουμε οδηγίες!!!Αποστόλη μην ακούς κανέναν, φεύγουμε παρέα για Σαλόνικα, μπέσα....![]()

Να το ξέρω καμμιά βδομάδα πρίν να βάλω άδεια την παρασκευή.Εγώ μέσα είμαι για οπότε βγει !!! Αναμένουμε οδηγίες!!!
![]()
.......Να πάω επιτέλους για μια δεύτερη αλλαγή μπουζί στα δέκα χρόνια....

..... και μετα το Ρουπελ επιβαλλεται η επισκεψη στο διπλανο χωριο Αγκιστρο για χαμαμ στα ιαματικα λουτρα και κατοπιν για μασα.![]()
Εχω ώρα διαφορά ρε....... δεν πας για υπνο λεω εγω τωρα και να αφησεις τα ΄φιλακια΄........ γιατι αυριο το πρωι εσυ δουλευεις και ΄γω πρεπει να παω στο συνεργειο της ducati ......!![]()
Λάθος διαδρομή έβαλες ρε άχρηστε....... Προς Ροδόπολη είχαμε πάει και ήταν ωραία...... Όλα γω πχια όλα;;;;

Πάντως μιά βόλτα στην Σαλονίκη δεν θα ήταν ασχημη, να συνδιαστεί με Κερκίνη και περίχωρα ξέρω γώ....
Να φάμε και μια μπουγάτσα, ένα τρίγωνο βρε παιδί μου...
Να δούμε και τα καρντάσια μας..

Θα το κανονίσεις;;;; αυτά είναιδυσκολη εποχη για κερκινη τωρα εχει αρκετα παγωματα γιατι ειναι ανηλιο κομματι.ωραια εκδρομη για ανοιξη.Απο φαι και τσιπουρο αφηστε το επανω μου .μπουγατσα την καλυτερη .στα χαμαμ βγαλτε τα περα μονοι σας.......:D:D:D
ευκολακιΘα το κανονίσεις;;;; αυτά είναι
Δεν έβαλα Ροδόπολη για να πάμε από άλλη διαδρομή, παλιοΓΚαρδιτσιωτη....Λάθος διαδρομή έβαλες ρε άχρηστε....... Προς Ροδόπολη είχαμε πάει και ήταν ωραία...... Όλα γω πχια όλα;;;;![]()
και απο ροδοπολη θα παμε και απο πορογια και απο προφητη ηλια και οποιος εχει ορεξη θα πινει τσιπουρα με τα καλυτερα βουβαλισια τις περιοχης και οποιος εχει κουραγιο θα κανει χωματινη στα συνορα βουλγαρια ελλαδαΔεν έβαλα Ροδόπολη για να πάμε από άλλη διαδρομή, παλιοΓΚαρδιτσιωτη....
Την προετοιμαζουμε για Άνοιξη λοιπόν.δυσκολη εποχη για κερκινη τωρα εχει αρκετα παγωματα γιατι ειναι ανηλιο κομματι.ωραια εκδρομη για ανοιξη.Απο φαι και τσιπουρο αφηστε το επανω μου .μπουγατσα την καλυτερη .στα χαμαμ βγαλτε τα περα μονοι σας.......:D:D:D
Και γιατί δεν την έχεις κάνει τόσο καιρό;;;;; μόνο για την χωματινη το σκέφτομαι...και απο ροδοπολη θα παμε και απο πορογια και απο προφητη ηλια και οποιος εχει ορεξη θα πινει τσιπουρα με τα καλυτερα βουβαλισια τις περιοχης και οποιος εχει κουραγιο θα κανει χωματινη στα συνορα βουλγαρια ελλαδα
Από Ροδόπολη και μετά πορογια.... Άντε όλα εγώ θα στα μαθαίνω....Δεν έβαλα Ροδόπολη για να πάμε από άλλη διαδρομή, παλιοΓΚαρδιτσιωτη....
Εδώ έχει ποιο πολλούς Γιαννιώτες μην μασας:D:D:DΑύριο 31/12 πίνουμε τον τελευταίο καφέ μας στα Ιωάννινα.
Επειδή όμως δεν βλέπουμε καλά στο κινητο,το ανεβάσαμε στα Βορειο-Μαζέματα..fgh
Γράψτε λάθος.![]()
Αύριο 31/12 πίνουμε τον τελευταίο καφέ μας στα Ιωάννινα.
Επειδή όμως δεν βλέπουμε καλά στο κινητο,το ανεβάσαμε στα Βορειο-Μαζέματα..fgh
Γράψτε λάθος.![]()