N
Φίλε έχω μπλέξει με κάτι συνεχείς μικροπαπαρίτσες που ενοχλητικά απαιτούν αρκετό χρόνο ....... γι αυτό και δεν !
Ο Χρυς βρίσκεται εις νεο-νυμφική νιρβάνα !!!
(ελπίζω να το διαβάσεις και να ξεκουνηθείς μαρή οπή εις κορμό δέντρου !)
Παιδιά Σοβαρευτείτε.. Ο Αποστόλης ούτε 'περιπαίζει' ούτε 'εμπαίζει'.. συνεχώς κανονίζει! και είναι παρόν!.. κάπου εκεί είμαι και Εγώ και το ξέρω!!Η Βόλτα παίζει κανονικά!!! Στην ώρα της, στην θέση της!!! :D:D:D
Δυστυχώς σε κάθε βόλτα είμαστε όλο και λιγότεροι Γιώργο...τα λέγαμε και τις προάλλες.Παιδιά Σοβαρευτείτε.. Ο Αποστόλης ούτε 'περιπαίζει' ούτε 'εμπαίζει'.. συνεχώς κανονίζει! και είναι παρόν!.. κάπου εκεί είμαι και Εγώ και το ξέρω!!
Συμβουλή από πλευράς μου (με μεγάλη δόση ταπεινοφροσύνης) .. γράψτε λιγότερα!! - και κάντε περισσότερα!!
Πιστέψτε με!!... θα αισθανθείτε καλύτερα...
![]()
Σταμάτα ρε κλάψα, θα ξεμπερδέψω ,δεν θα ξεμπερδέψω, φέτος έχω πάει τις μισές μονοήμερες σε σχέση με πέρσι, γαμώ την δουλειά μου....Δυστυχώς σε κάθε βόλτα είμαστε όλο και λιγότεροι Γιώργο...τα λέγαμε και τις προάλλες.
Αυτοί οι μερικοί συνοδεύονται κι από σκύλο;Μερικοί ....πανε ,χωρις να το δηλωσουν ,ετσι την τελευταια στιγμη
Κι εγώ έχω χάσει πολλές Μάνο...κλαψ κλαψ.Σταμάτα ρε κλάψα, θα ξεμπερδέψω ,δεν θα ξεμπερδέψω, φέτος έχω πάει τις μισές μονοήμερες σε σχέση με πέρσι, γαμώ την δουλειά μου....
Ισχύει.''Όσοι Πιστοί προσέλθετε'' Νότη.. Εμείς το πρόγραμμά μας...
Καλά που μου το θύμισες...να βουρτσίσω τις μπότες
Γι΄αυτό υπάρχουν και τα νέα μέλη. Να καλύπτουν τα κενά.Σταμάτα ρε κλάψα, θα ξεμπερδέψω ,δεν θα ξεμπερδέψω, φέτος έχω πάει τις μισές μονοήμερες σε σχέση με πέρσι, γαμώ την δουλειά μου....
ενας ,ναιΑυτοί οι μερικοί συνοδεύονται κι από σκύλο;
ενας ,ναι
οπωσδήποτε ένα μπανάκι!!Τα λέμε την Κυριακή στο Χωριάτικο.
Λέω να πάρω και μαγιό-πετσέτα να ρίξω και καμμιά βουτιά στην παραλία του Γαλαξιδίου. Άμα ψήνεται και κανείς άλλος...
Ο καιρός θα ναι ιδανικός.