Βολτούλα στο Γαλαξίδι 20/10

zissimo

new member
Περιοχή
Πάτρα
Μοτοσυκλέτα
BMW R 100 GS Paris Dakar ,BMW R 1150 R
Όνομα
Ζήσιμος
Περιοχή
Πατρα
Φίλε έχω μπλέξει με κάτι συνεχείς μικροπαπαρίτσες που ενοχλητικά απαιτούν αρκετό χρόνο ....... γι αυτό και δεν !
Ο Χρυς βρίσκεται εις νεο-νυμφική νιρβάνα !!!
(ελπίζω να το διαβάσεις και να ξεκουνηθείς μαρή οπή εις κορμό δέντρου !)

Δεν πάει πουθενά ο Χρυς χωρίς εσένα Rolling

karad-geo

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΑΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
HONDA Varadero 1000cc MK2
Όνομα
ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Η Βόλτα παίζει κανονικά!!! Στην ώρα της, στην θέση της!!! :D:D:D
Παιδιά Σοβαρευτείτε.. Ο Αποστόλης ούτε 'περιπαίζει' ούτε 'εμπαίζει'.. συνεχώς κανονίζει! και είναι παρόν!.. κάπου εκεί είμαι και Εγώ και το ξέρω!!
Συμβουλή από πλευράς μου (με μεγάλη δόση ταπεινοφροσύνης) .. γράψτε λιγότερα!! - και κάντε περισσότερα!!

Πιστέψτε με!!... θα αισθανθείτε καλύτερα...

GivingGreeting

N

notakos600

Guest
Παιδιά Σοβαρευτείτε.. Ο Αποστόλης ούτε 'περιπαίζει' ούτε 'εμπαίζει'.. συνεχώς κανονίζει! και είναι παρόν!.. κάπου εκεί είμαι και Εγώ και το ξέρω!!
Συμβουλή από πλευράς μου (με μεγάλη δόση ταπεινοφροσύνης) .. γράψτε λιγότερα!! - και κάντε περισσότερα!!

Πιστέψτε με!!... θα αισθανθείτε καλύτερα...

GivingGreeting
Δυστυχώς σε κάθε βόλτα είμαστε όλο και λιγότεροι Γιώργο...τα λέγαμε και τις προάλλες.

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Δυστυχώς σε κάθε βόλτα είμαστε όλο και λιγότεροι Γιώργο...τα λέγαμε και τις προάλλες.
Σταμάτα ρε κλάψα, θα ξεμπερδέψω ,δεν θα ξεμπερδέψω, φέτος έχω πάει τις μισές μονοήμερες σε σχέση με πέρσι, γαμώ την δουλειά μου....

karad-geo

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΑΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
HONDA Varadero 1000cc MK2
Όνομα
ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
''Όσοι Πιστοί προσέλθετε'' Νότη.. Εμείς το πρόγραμμά μας...

Nikos Pap

new member
Περιοχή
Μαρούσι
Μοτοσυκλέτα
1200 GS
Όνομα
Nikolas
Σταμάτα ρε κλάψα, θα ξεμπερδέψω ,δεν θα ξεμπερδέψω, φέτος έχω πάει τις μισές μονοήμερες σε σχέση με πέρσι, γαμώ την δουλειά μου....
Γι΄αυτό υπάρχουν και τα νέα μέλη. Να καλύπτουν τα κενά.

kordix

new member
Μοτοσυκλέτα
GS 1150, CCM 404, GASGAS EC 300
Όνομα
Κόρδας Κωνσταντίνος
Τα λέμε την Κυριακή στο Χωριάτικο.

Λέω να πάρω και μαγιό-πετσέτα να ρίξω και καμμιά βουτιά στην παραλία του Γαλαξιδίου. Άμα ψήνεται και κανείς άλλος...

Ο καιρός θα ναι ιδανικός.

Nikos Pap

new member
Περιοχή
Μαρούσι
Μοτοσυκλέτα
1200 GS
Όνομα
Nikolas

Λέω να πάρω και μαγιό-πετσέτα να ρίξω και καμμιά βουτιά στην παραλία του Γαλαξιδίου. Άμα ψήνεται και κανείς άλλος...

οπωσδήποτε ένα μπανάκι!!

Arisxios

member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Πατίνι
Όνομα
Αρης
Περιοχή
Πειραιας
Η κατάσταση έχει όσο έξεις
1) Περιμένουμε στο χωριάτικο κάτι φιλαράκια να έρθουν Εννοείται στην ώρα τους
2)Και 9:00 Θα περιμένουν κάποια άλλα φιλαράκια που είναι από Ωροπό στο Σείριος να περάσουμε να τους πάρουμε
Πιστεύω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να πάρουμε και τα φιλαράκια στην παρέα μας ; Giving

Περιοχή
Αθηνανιστάν
Μοτοσυκλέτα
V-Strom (ο ξακουστός tweety)
Όνομα
ΜοτοΑγαπούλης
Περιοχή
Αθηνανιστάν
Λοιπόν παίδες μου και κορίτσια. :p

Εκτός απροόπτου (λέγε με Μέρφυ), θα είμαι κι εγώ στη γραμμή εκκίνησης! Greeting
Την άδεια από την Υπολοχαγό (που είναι και το σημαντικότερο) την έχω ήδη στα χέρια μου υπογεγραμμένη. Middle finger dancing banana

Στα της υγείας απ' το γρίπωμα, είδα επιτέλους την μεγάλη αλλαγή που χρειαζόμουν από χτες το βράδυ. Dancing
Η μηχανή ετοιμάζεται παράλληλα με ένα βουνό άλλα πράγματα που είχαν προκύψει για το ΠΣΚ και όλα καλά.

Καλά μιλάμε.... μίλησες στην ψυχή μου. Bcdefghg Με το που είδα το ποστ σου, πήγα καρφί στη ντουλάπα και πήρα μαγιώ-πετσέτα που τά 'χω πάντα σε ετοιμότητα. Κι επειδή είμαι και προχώ στα του μπάνιου, το μαγιώ θα το φοράω ήδη απ' την αναχώρηση, μην τρέχω ν' αλλάζω. Πρώτος θα βουτήξω απ' όλους, στοίχημα. :D

Τελευταία επεξεργασία:
N

notakos600

Guest
Η κατάσταση έχει όσο έξεις
1) Περιμένουμε στο χωριάτικο κάτι φιλαράκια να έρθουν Εννοείται στην ώρα τους
2)Και 9:00 Θα περιμένουν κάποια άλλα φιλαράκια που είναι από Ωροπό στο Σείριος να περάσουμε να τους πάρουμε
Πιστεύω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να πάρουμε και τα φιλαράκια στην παρέα μας ; Giving
Να με πάρετε από μια βάφτιση στις 11, αλλά να φανεί ως απαγωγή...παίζει;

Περιοχή
Αθηνανιστάν
Μοτοσυκλέτα
V-Strom (ο ξακουστός tweety)
Όνομα
ΜοτοΑγαπούλης
Περιοχή
Αθηνανιστάν
Να με πάρετε από μια βάφτιση στις 11, αλλά να φανεί ως απαγωγή...παίζει;

Τό χω. Greeting Αυτές τις μέρες βλέπω (επιτέλους) τη σειρά για τον Pablo Escobar. Giving
Αν θες, ρίχνω και μια απειλή να αιωρείται, ώστε να έχεις ελευθέρας όποτε θέλεις να βολτάρεις με τα φιλαράκια και τη μηχανάρα σου.Happy

N

notakos600

Guest
Λοιπόν παίδες μου και κορίτσια. :p

Εκτός απροόπτου (λέγε με Μέρφυ), θα είμαι κι εγώ στη γραμμή εκκίνησης! Greeting
Την άδεια από την Υπολοχαγό (που είναι και το σημαντικότερο) την έχω ήδη στα χέρια μου υπογεγραμμένη. Middle finger dancing banana

Στα της υγείας απ' το γρίπωμα, είδα επιτέλους την μεγάλη αλλαγή που χρειαζόμουν από χτες το βράδυ. Dancing
Η μηχανή ετοιμάζεται παράλληλα με ένα βουνό άλλα πράγματα που είχαν προκύψει για το ΠΣΚ και όλα καλά.

Καλά μιλάμε.... μίλησες στην ψυχή μου. Bcdefghg Με το που είδα το ποστ σου, πήγα καρφί στη ντουλάπα και πήρα μαγιώ-πετσέτα που τά 'χω πάντα σε ετοιμότητα. Κι επειδή είμαι και προχώ στα του μπάνιου, το μαγιώ θα το φοράω ήδη απ' την αναχώρηση, μην τρέχω ν' αλλάζω. Πρώτος θα βουτήξω απ' όλους, στοίχημα. :D

Ρε φίλε, εσένα αν δεν σε δω με τη μηχανή και το κράνος σου στην εκκίνηση, δεν πιστεύω τίποτα. abcdefghgk

Top Bottom