Παρών!!!! Χαχαχα!!! :pΕλα να μαζευομαστε. Δηλωστε οι του κυλιομενου λεμεεεε Bike
Παρών!!!! Χαχαχα!!! :pΕλα να μαζευομαστε. Δηλωστε οι του κυλιομενου λεμεεεε Bike
Κ εγώ το έχω δει αρκετές φορές, αλλά λέω να πάω για τη βόλτα και τη παρέα!!Αν και έχω άδεια βαριέμαι πάλι Ναύπλιο....

Να σαι καλά Στέλιο!!καλα να περασετε παλικαρια.![]()
Να μου πεις πως τα καταφερες .....χεχεχεχεχε
Χρονια το παλευω αλλά ακόμα με κρύο νερό πλενω πιάτα ....η επαναστασή μου εγινε και πεταξα το φακιόλι....
Χαχαχαχαχα
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γατάκια μου πήρε πλυντήριο πιάτων...
Εμένα μου πήρε κρέμα atrix τα κάνει βιλουδο![]()

Πάμε Μέθανα ρε που δεν έχουμε πάει ποτέ.Κ εγώ το έχω δει αρκετές φορές, αλλά λέω να πάω για τη βόλτα και τη παρέα!!![]()
πουφ, βρωμαει εκειΠάμε Μέθανα ρε που δεν έχουμε πάει ποτέ.
θες να δεις τα Ιαματικα?Πάμε Μέθανα ρε που δεν έχουμε πάει ποτέ.
Ρε συ, καθημερινή και τέτοια εποχη παίζει να μην έχει τίποτα ανοικτό εκεί τριγύρω !!!Πάμε Μέθανα ρε που δεν έχουμε πάει ποτέ.

Ελα να μαζευομαστε. Δηλωστε οι του κυλιομενου λεμεεεε Bike
Bike Ωραίος ο Κωστής!!! Ναι για Ναύπλιο, δεν έχει αλλάξει κάτι!! BikeΠαρών!!! Bike
Του κυλιόμενου δεν είμαι, αλλά εν όψει μπόλικων ημερών άδειας που μου έμειναν και δόθηκε εντολή να τις ξεπαστρέψουμε μέχρι Μάρτιο.............. τρέμετε παλικάρια που βολτάρετε καθημερινές.Bike
Ναύπλιο τελικά? o_O

Γειά σου Κώστα με τα ωραία σουΈνα σου λέω φιλαράκι Αποστόλη. :) Α
Εσύ κι ο notakos κανονίστε βολτούλες τις καθημερινές να μην πάνε χαμένες οι άδειές μου. ;) Α, κι ο συνταξιούχος ο Στελάρας, μην ξεχνιόμαστε....
Καλό καιρό νά 'χει και θα τα μαμήσω όλα λέμε........... BikeBikeBike
(Ακόμα 50.000+ χλμ έχω ο ξεφτίλας στον tweety..........αντρουπής πράγματα)![]()

fgh

Ο μόνος λόγος που δεν ακολουθώ αυτό το σφηνάκι είναι ότι πρέπει να είμαι πίσω στις 2...Τί ώρα προβλέπεται η επιστροφή?
Γιατί μέχρι 16:30 βαριά 17:00 πρέπει να είμαι πίσω.
..............................
Edit: Προσπαθώ να το σιάξω κι αυτό.
.............................
Παράταση 2 ώρες για την επιστροφή. ;)Να είμαστε καλά Κωστή και να οργανώνουμε βόλτες όλοι μας!!! BikeΈνα σου λέω φιλαράκι Αποστόλη. :) Α
Εσύ κι ο notakos κανονίστε βολτούλες τις καθημερινές να μην πάνε χαμένες οι άδειές μου. ;) Α, κι ο συνταξιούχος ο Στελάρας, μην ξεχνιόμαστε....
Καλό καιρό νά 'χει και θα τα μαμήσω όλα λέμε........... BikeBikeBike
(Ακόμα 50.000+ χλμ έχω ο ξεφτίλας στον tweety..........αντρουπής πράγματα)![]()
Τί ώρα προβλέπεται η επιστροφή?
Γιατί μέχρι 16:30 βαριά 17:00 πρέπει να είμαι πίσω (?)
Edit: Προσπαθώ να το σιάξω κι αυτό.
Είχα ξεχάσει κάτι παιδικά γενέθλια...... Παρασκευιάτικα!!!!!! απόγευμα γ@μώ τα πιστόνια μου γ@μώ.:confused:
Έχουν βαλθεί όλοι να με τρελάνουν. Πάνω που μού 'κατσε καλή φάση για βολτάουα, όλο εμπόδια μπροστά μου.fgh
Αλλά ως καλός πηδηχτούλης που είμαι, θα το πηδήξω κι αυτό το εμπόδιο, πού θα πάει......![]()

Καλα να περασετε μπαγασηδες!!!
Σας Ζουλευω , αλλα....δουλευω!!!
Θα τα πουμε την Κυριακη ..