N
notakos600
Guest
Ο μόνος λόγος που δεν ακολουθώ αυτό το σφηνάκι είναι ότι πρέπει να είμαι πίσω στις 2...Τί ώρα προβλέπεται η επιστροφή?
Γιατί μέχρι 16:30 βαριά 17:00 πρέπει να είμαι πίσω.
Ο μόνος λόγος που δεν ακολουθώ αυτό το σφηνάκι είναι ότι πρέπει να είμαι πίσω στις 2...Τί ώρα προβλέπεται η επιστροφή?
Γιατί μέχρι 16:30 βαριά 17:00 πρέπει να είμαι πίσω.
..............................
Edit: Προσπαθώ να το σιάξω κι αυτό.
.............................
Να είμαστε καλά Κωστή και να οργανώνουμε βόλτες όλοι μας!!! BikeΈνα σου λέω φιλαράκι Αποστόλη. :) Α
Εσύ κι ο notakos κανονίστε βολτούλες τις καθημερινές να μην πάνε χαμένες οι άδειές μου. ;) Α, κι ο συνταξιούχος ο Στελάρας, μην ξεχνιόμαστε....
Καλό καιρό νά 'χει και θα τα μαμήσω όλα λέμε........... BikeBikeBike
(Ακόμα 50.000+ χλμ έχω ο ξεφτίλας στον tweety..........αντρουπής πράγματα)![]()
Τί ώρα προβλέπεται η επιστροφή?
Γιατί μέχρι 16:30 βαριά 17:00 πρέπει να είμαι πίσω (?)
Edit: Προσπαθώ να το σιάξω κι αυτό.
Είχα ξεχάσει κάτι παιδικά γενέθλια...... Παρασκευιάτικα!!!!!! απόγευμα γ@μώ τα πιστόνια μου γ@μώ.:confused:
Έχουν βαλθεί όλοι να με τρελάνουν. Πάνω που μού 'κατσε καλή φάση για βολτάουα, όλο εμπόδια μπροστά μου.fgh
Αλλά ως καλός πηδηχτούλης που είμαι, θα το πηδήξω κι αυτό το εμπόδιο, πού θα πάει......![]()
Καλα να περασετε μπαγασηδες!!!
Σας Ζουλευω , αλλα....δουλευω!!!
Θα τα πουμε την Κυριακη ..
Ποια κρίση στο Ιράν. Εδώ βλέπω κρίση και συραξη στην Αττική της Ελλάδος χαχαχαχαΚι όμως φιλαράκι, χωρίς αντάλλαγμα!!
Ίσα-ίσα που ανέθεσα και ρόλους.
Έκανα δήλωση με σταθερή μπάσα φωνή:
Αύριο είμαι αδειούχος. Μη χαίρεσαι όμως, γιατί θα λείψω μονοήμερη με τα παιδιά. Στο πάρτυ θα πας εσύ τυχερούλα με τη μεγάλη κόρη. Για να γίνει αυτό, τα δίδυμα θα τα κρατήσει το απόγευμα η μάνα σου. Είπα και ελάλησα και το να μην πάω δεν παίζει ως σενάριο.
Τα Γιάννενα με κάνανε άντρα!!!![]()
Ο μόνος λόγος που δεν ακολουθώ αυτό το σφηνάκι είναι ότι πρέπει να είμαι πίσω στις 2...
Απαραίτητες λέξεις στο λεξιλόγιο κάθε άντραΚι όμως φιλαράκι, χωρίς αντάλλαγμα!!
Αύριο είμαι αδειούχος. Μη χαίρεσαι όμως, γιατί θα λείψω μονοήμερη με τα παιδιά. Στο πάρτυ θα πας εσύ τυχερούλα με τη μεγάλη κόρη. Για να γίνει αυτό, τα δίδυμα θα τα κρατήσει το απόγευμα η μάνα σου. Είπα και ελάλησα και το να μην πάω δεν παίζει ως σενάριο.
Γνησιο σερνικο!!!!!!Κι όμως φιλαράκι, χωρίς αντάλλαγμα!!
Θηρίο είσαι!!!!Κι όμως φιλαράκι, χωρίς αντάλλαγμα!!
Ωωωωωχ...Αρχισε. ;)
Μην αγχώνεσαι.. Κι εγώ θα είμαι πίσω πριν με πιάσει η νύχτα στο δρόμο! Εκτός κι αν βρω κανένα σπίτι και μείνω εκεί!
Επίτιμος δημότης και δεν σου έχουν παραχωρήσει ακόμη κατάλυμα; Ντροπή!