+847Παλικαρια μιας και ακυρωθηκε να επισημανω οτι η νομοθεσια των τελευταιων ημερων ειναι λιγακι μυστηρια και θελει προσοχη οταν ανεβαζουμε εκδρομη με την συμμετοχη πολλων ατομων.
Αποψη μου ο καθενας μονος του για ενα διαστημα και βλεπουμε.
Δικό μου το λάθος και δεν θα επαναληφθεί.Παλικαρια μιας και ακυρωθηκε να επισημανω οτι η νομοθεσια των τελευταιων ημερων ειναι λιγακι μυστηρια και θελει προσοχη οταν ανεβαζουμε εκδρομη με την συμμετοχη πολλων ατομων.
Η με pm, εκεί μας κατάντησαν οι αλητες, ούτε στην Χούντα.Παλικαρια μιας και ακυρωθηκε να επισημανω οτι η νομοθεσια των τελευταιων ημερων ειναι λιγακι μυστηρια και θελει προσοχη οταν ανεβαζουμε εκδρομη με την συμμετοχη πολλων ατομων.
Δικό μου το λάθος και δεν θα επαναληφθεί.
Η με pm, εκεί μας κατάντησαν οι αλητες, ούτε στην Χούντα.
Αχ εζυυυυ, δίνεις έναν σκοπό στον αγώνα μας...
Από το τέλος του μήνα θέλω και εγώ που μου , σου μου του και τέτοιο γενικά....Η με pm, εκεί μας κατάντησαν οι αλητες, ούτε στην Χούντα.
Με συνθηματικα μιλας συντροχε!!! Δε πιστευω να μας βριζεις????:D:D:DΑπό το τέλος του μήνα θέλω και εγώ που μου , σου μου του και τέτοιο γενικά....
Μέχρι και δέκα επιτρέπονται, τώρα τόπανε.
Με συνθηματικα μιλας συντροχε!!! Δε πιστευω να μας βριζεις????:D:D:D
Παλικαρια μιας και ακυρωθηκε να επισημανω οτι η νομοθεσια των τελευταιων ημερων ειναι λιγακι μυστηρια και θελει προσοχη οταν ανεβαζουμε εκδρομη με την συμμετοχη πολλων ατομων.
Αντε 2,3. Σε στενο μοτοσυκλετιστικο κυκλο να ουμε Bike
Κανονίσου.... γίναμε πλέον όλοι "του κυλιόμενου".
Υ.Γ.
Κουφάλες νεοσυνταξιούχοι που νομίζατε ότι μόνο εσείς θα κάθεστε και θα πληρώνεστε.
Κερδάμε ρεεεεε.![]()
Έγινε σύμπτυξη της πρότασης και της βόλτας.
Βέβαια είμαι υπό σκέψη κατά πόσο είναι ριψοκινδυνες οι ομαδικές βόλτες αυτή την περίοδο από κάθε άποψη.
Θα δούμε...
Ειχε τπτ ανοιχτο;Πάντως εγώ την βολτα μου στο πόρτο Χέλι την έκανα !!! Bike