Μέχρι και στην εκκλησία θα πάμε μόλις φτιάξει η κατάσταση Μάνοοοοοο μου!!!Δεν πειράζει, πάμε για πικ νικ μετά την άρση των μέτρων.
Μπράβο Μπαναη, να κερνάει και γλυκό κουταλιού.Μέχρι και στην εκκλησία θα πάμε μόλις φτιάξει η κατάσταση Μάνοοοοοο μου!!!
Θα σας πάω ολοημερη σε μοναστήρι!!!! :D:D
Μπράβο Μπαναη, να κερνάει και γλυκό κουταλιού.
Και καφεδάκιΜπράβο Μπαναη, να κερνάει και γλυκό κουταλιού.
Μέχρι και στην εκκλησία θα πάμε μόλις φτιάξει η κατάσταση Μάνοοοοοο μου!!!
Και φιλάκια !!!![]()
Κανονισε να μας διαβασει ο παπας κυριακοΜέχρι και στην εκκλησία θα πάμε μόλις φτιάξει η κατάσταση Μάνοοοοοο μου!!!

Πες οτι θελεις δημο ετσι και ετσι παει το φορμ χαλασε γιναμε μαλια κουβαρια :D:DΕγώ τι να πω τώρα;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Γοργόνες και παλικάρια γίναμε....Πες οτι θελεις δημο ετσι και ετσι παει το φορμ χαλασε γιναμε μαλια κουβαρια :D:D

Ε ναιτριανταφυλλάκι ναναι ετσι ;;;
+847Παλικαρια μιας και ακυρωθηκε να επισημανω οτι η νομοθεσια των τελευταιων ημερων ειναι λιγακι μυστηρια και θελει προσοχη οταν ανεβαζουμε εκδρομη με την συμμετοχη πολλων ατομων.
Αποψη μου ο καθενας μονος του για ενα διαστημα και βλεπουμε.
Δικό μου το λάθος και δεν θα επαναληφθεί.Παλικαρια μιας και ακυρωθηκε να επισημανω οτι η νομοθεσια των τελευταιων ημερων ειναι λιγακι μυστηρια και θελει προσοχη οταν ανεβαζουμε εκδρομη με την συμμετοχη πολλων ατομων.
Η με pm, εκεί μας κατάντησαν οι αλητες, ούτε στην Χούντα.Παλικαρια μιας και ακυρωθηκε να επισημανω οτι η νομοθεσια των τελευταιων ημερων ειναι λιγακι μυστηρια και θελει προσοχη οταν ανεβαζουμε εκδρομη με την συμμετοχη πολλων ατομων.
Δικό μου το λάθος και δεν θα επαναληφθεί.
Η με pm, εκεί μας κατάντησαν οι αλητες, ούτε στην Χούντα.
Αχ εζυυυυ, δίνεις έναν σκοπό στον αγώνα μας...