Κορυφαίο!!!!-Ποιο παιδάκι θα μας πει μάθημα;;
-Κυρία, κυρία, κυρία, να πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω ;;;
-Κάτσε κάτω Γωγω Τσαμπά...
φωνάζουν όλοι μαζί και το κλείνουν
και σβήνουν ξανά το φως.

45 ετών ανέκδοτο!Πάρτυ οργίων σε μια μεγάλη βίλλα πάνω από 100 άτομα άντρες γυναίκες όλοι γυμνοί.
Σβήνουν το φως και ακολουθεί ένας χαμός
Ξαφνικά πετάγεται ένας πάνω ανάβει το φως και λέει.
-Ρε παιδιά να συντονιστούμε.
Κλείσε το φως ρε βλάκαφωνάζουν όλοι μαζί και το κλείνουν
Συνεχίζεται πάλι το όργιο και μετά από πέντε λεπτά ξανανοίγει πάλι το φως ο ίδιος και λέει
-Ρε παιδιά να συντονιστούμε
Ξανά πάλι το ίδιο σκηνικό με μπινελίκιακαι σβήνουν ξανά το φως.
Περνάνε πέντε λεπτά και πάλι σηκώνεται ο ίδιος ανοίγει το φως και λέει
Ρε παιδιά να συντονιστούμε. Έχω ρίξει έναν και έχω φάει τέσσερις.![]()

Πες μου ρε Θάνο ότι στα τρία σού έλεγαν ανέκδοτα με όργια να τρελαθώ!!!45 ετών ανέκδοτο!
τουλάχιστον τα 2 παραπάνω τρώγονταν λίγο....![]()

Καλοοοο!Πάει ένας σφίχτης σε ένα σουβλατζίδικο κ με ύφος Κόναν ο Βάρβαρος παραγγέλνει 2 πιτόγυρα με απόλα και έξτρα καυτερό πιπέρι…
tα παίρνει, πάει στο κοντινό πάρκο, κάθεται σε ένα παγκάκι κ με μία αποφασιστική και μάτσο κίνηση ξετυλίγει το 1ο και κόβει μία δαγκωνιά…
Τον κόβει το πιπέρι, κοκκινίζει, ιδρώνει βγάζει ατμούς αλλά δεν μασάει και κόβει άλλη μία δαγκωνιά… τον πιάνουν τα κλάμματα…
Περνάει την ώρα εκείνη ένας τύπος άστεγος που άραζε στα παγκάκια:
-Ρε φίλε, 2 μέτρα παιδί μπρατσαράς, γιατί κλαίς;;;
- Πέθανε η μανούλα μου του απαντάει ο σφίχτης για να μην δείξει ότι έχει κλάσει από το πιπέρι… είπα να φάω λίγο αλλά δεν πάει μπουκιά κάτω… θες το άλλο το πιτόγυρο να μην πάει χαμένο…;;;
Το ξετυλίγει με λιγούρα ο άστεγος και κόβει μια δαγκωνιά το μισό σουβλάκι… και δώστου τα κλάμματα ποτάμι όπως ήταν λογικό…
Και του λέει ο σφίχτης:
- Καλά ρε φίλε η δική μου η μάνα πέθανε εσύ γιατί κλαις;;;
- Κλαίω επειδή πέθανε η μάνα σου και δεν έχω τι να σου γαμήσω τώρα..!!!
Άσε ρε που θα μας πεις και κουβεντες για τον @Aggelos 1969.Καλοοοο!
Ευτυχώς
ο @Aggelos 69 ασχολείται με μαντινάδες και ξέχασε για λίγο το θρεντ αυτό...
Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παλιό αλλά καλό!!Ήταν ένας παπάς χρόνια σε ένα χωριό. Στην εξομολόγηση των γυναικών που πήγαιναν με άντρες, τους είχε πει να λένε τη λέξη «γλίστρησα», για να μην λερώνουν το στόμα τους μέσα στην εκκλησία.
Κάθε φορά πήγαιναν οι γυναίκες του χωριού και του έλεγαν πχ:
Πάτερ, γλίστρησα αυτή την βδομάδα 1 φορά στο παρκάκι… Πάτερ, γλίστρησα αυτή τη βδομάδα 2 φορές στη γέφυρα από κάτω κτλ.
Ο παπάς όμως πέθανε και ο πρόεδρος που ήταν ο μόνος άνδρας που ήξερε τη μυστική φράση ξέχασε να την πει στον νέο παπά.
Κάποια στιγμή παίρνει τηλέφωνο ο νέος παπάς το πρόεδρο και του λέει:
«Πρόεδρε, φτιάξε τα πλακόστρωτα τώρα που χειμωνιάζει! Οι γυναίκες γλιστράνε καθημερινά στους δρόμους σου…»
Ο πρόεδρος που γνώριζε άρχισε να γελάει.. και του λέει ο πάτερ:
«Μη γελάς πρόεδρε.. Η γυναίκα σου αυτό το μήνα έχει γλιστρήσει πάνω από 20 φορές!!!»

Αυτός πραγματικά είναι ο κόσμος που έχουμε φτιάξει να ζούμε !!!Νόημα;.. Συτή ιστορία δεν έχει νόημα. Είναι ο κόσμος που ζούμε τώρα.
Θεέ μου, φέρε πίσω την λογική. Σώσε μας! ...
Από το νετ χωρίς περικοπές.
Ο Χιονανθρωπος
Χθες όλη νύχτα χιόνιζε. Και σήμερα εγώ...
8:00 Έφτιαξα χιονάνθρωπο.
8:10 Ήρθε η γειτόνισσα φεμινίστρια και με ρώτησε γιατί δεν έφτιαξα και μια χιονογυναίκα.
8:15 Έφτιαξα και γυναίκα από χιόνι.
8:17 Ο άλλος γείτονας παραπονέθηκε πως η χιονογυναίκα έχει πολυ μεγάλα στήθη και προβάλει λάθος πρότυπο.
8:20 Γκεϊ-ζευγάρι από απέναντι φωναζαν πως οι χιονάνθρωποι θα έπρεπε να είναι δυο άνδρες διότι νιώθουν μειονεκτικά.
8:22 Τρανς που μένει στο τέλος του δρόμου με ρώτησε γιατί δεν έφτιαξα δυο χιονοσώματα με αφαιρούμενα μέλη.
8:25 Οι βίγκαν από άλλο τέλος του δρόμου είπαν πως το καρότο είναι η διατροφή τους και δεν επιτρέπουν να χρησιμοποιείται σαν μέρος του χιονάνθρωπου.
8:28 Μαύροι με αποκαλούν ρατσιστή διότι ο χιονάνθρωπος είναι λευκός.
8:31 Ο μουσουλμάνος από απέναντι απαιτεί να καλύψω την χιονογυναίκα με σεντόνι.
8:40 Ήρθε αστυνομία και είπαν πως κάποιος ένιωσε προσβεβλημένος και με κατήγγειλε.
8:42 Ήρθε πάλι η φεμινίστρια και απαίτησε να αφαιρέσω την σκούπα από την χιονογυναίκα διότι συμβολίζει την αστική οικογενειακή της σκλαβιά.
8:43 Ήρθε ο πρόεδρος του συλλόγου για την ισότητα και με απείλησε με μηνύσεις.
8:45 Με δείχνουν σε όλες τις τοπικές ειδήσεις όπου με ρώτησαν αν ξέρω διαφορά μεταξύ χιονανθρώπου και χιονογυναίκας. Απάντησα «Χιονόμπαλες».
Με αποκαλούν «καταραμένος φασίστας και σεξιστής».
9:00 Είμαι πρώτη είδηση σε όλα τα κανάλια σαν τρομοκράτης, ρατσιστής, ομοφοβικός, εγκληματίας και με κατηγορούν για δημιουργία επικίνδυνων καταστάσεων με αφορμή την κακοκαιρία.
9:10 Με ανακρίνουν για να ανακαλύψουν αν λειτουργούσα μόνος μου η αν έχω συνεργάτες. Κοινωνικοί λειτουργοί πήραν τα παιδιά μου.
9:29 Στον δρόμο περνάει όχλος με πυρσούς, από εκείνους που έχω προσβάλλει. Απαιτούν τον αποκεφαλισμό μου.
Νόημα;.. Συτή ιστορία δεν έχει νόημα. Είναι ο κόσμος που ζούμε τώρα.
Θεέ μου, φέρε πίσω την λογική. Σώσε μας! ...