Γουτεβα χαπενς ιν Βεγκας στεϊσζ ιν Βεγκας!!!Ρεμάλια δεν πιστεύω με το που έφυγα να πάω στην κόρη μου να δώσατε στον μπάρμπα Μιχάλη αλκοολ. Είναι μεγαλος άνθρωπος. Μην τον βλέπετε που φοράει μαυρο σκουλαρίκι.
Κατά αρχήν ή κατά αρχάς όπως θέλεις παρτο, με το που έφυγες ήρθαν κ άλλοι γκεστ τ σταρς, εκεί να δεις τι έγινε...Ρεμάλια δεν πιστεύω με το που έφυγα να πάω στην κόρη μου να δώσατε στον μπάρμπα Μιχάλη αλκοολ. Είναι μεγαλος άνθρωπος. Μην τον βλέπετε που φοράει μαυρο σκουλαρίκι.

κατ αρχην σημαινει ''συμφωνα με τις αρχες μου'',κατ αρχας σημαινει ''στην αρχη''Κατά αρχήν ή κατά αρχάς όπως θέλεις παρτο, με το που έφυγες ήρθαν κ άλλοι γκεστ τ σταρς, εκεί να δεις τι έγινε...![]()
Σε τρωει το ποπουδακι σου εσενα?Ρεμάλια δεν πιστεύω με το που έφυγα να πάω στην κόρη μου να δώσατε στον μπάρμπα Μιχάλη αλκοολ. Είναι μεγαλος άνθρωπος. Μην τον βλέπετε που φοράει μαυρο σκουλαρίκι.
Τσίπουρο μαζί μου. (Χωρίς αλκοολ γιατί οδηγαμεδεν έρχομαι.....τσιπουρακι????
βάλε τσίπουρο να έρθω......διαφορετικά δεν σού ξαναμιλάω...
)1% τι θα κανεις;Θα έρθω κατά 99%
1% τι θα κάνεις;Θα έρθω κατά 99%
Εσύ κοίτα να έρθεις γιατί κοντεύεις να το γεμίσεις το απουσιολογιο2% θα έρθω κι εγώ
14 μην πας. Δεν θα είναι κανεις. Ελα 15/2 ΤεταρτηΜα πηγαίνετε και εσείς οι Παλαιοί και μου βάζετε 14 Φεβρουαρίου καφέ στον Τηνιακό;; έρωτες δεν έχετε; 1% λοιπόν έρωτα!!
Sorry ρε φίλε, γράψε λάθος14 μην πας. Δεν θα είναι κανεις. Ελα 15/2 Τεταρτη