User V
Μαθουσάλας member
Μάνο πες μας ότι έχεις συνταγή για ντολμαδάκια!!!Με την λαχανίδα θα πας;

Μάνο πες μας ότι έχεις συνταγή για ντολμαδάκια!!!Με την λαχανίδα θα πας;

Που θες και χώμα.....καιΜωρέ λες ;;; να υποφέρω από την δουλοπρεπεια των μνημόνιων;; αφού λέγαν βγηκαμαν από τα μνημόνια,, τι; όχι;;![]()

Περαστικα φιλεΔε με κόβω δυστυχώς αυτήν την Τετάρτη, ανεβάζω θερμοκρασία τις τελευταίες μέρες, τα ψυγεία ελέγχθηκαν για σκουριές και κοβιντ και ευτυχώς αρνητικά, πάραυτα δεν μπορώ ο καψερός να πάρω τα πόδια μου, αναβράζοντα ντεπον, αναβράζοντα τσίπουρα με μέλι και συνεχίζουμε

Περαστικά Ντινο!Δε με κόβω δυστυχώς αυτήν την Τετάρτη, ανεβάζω θερμοκρασία τις τελευταίες μέρες, τα ψυγεία ελέγχθηκαν για σκουριές και κοβιντ και ευτυχώς αρνητικά, πάραυτα δεν μπορώ ο καψερός να πάρω τα πόδια μου, αναβράζοντα ντεπον, αναβράζοντα τσίπουρα με μέλι και συνεχίζουμε
Περαστικα ΝτινοΔε με κόβω δυστυχώς αυτήν την Τετάρτη, ανεβάζω θερμοκρασία τις τελευταίες μέρες, τα ψυγεία ελέγχθηκαν για σκουριές και κοβιντ και ευτυχώς αρνητικά, πάραυτα δεν μπορώ ο καψερός να πάρω τα πόδια μου, αναβράζοντα ντεπον, αναβράζοντα τσίπουρα με μέλι και συνεχίζουμε
Με την λαχανίδα θα πας;

Αν είστε και μετά τις 10:00 ακόμη εκεί μπορεί να κανω ενα πέρασμα για μια παγωμένη.Και ναι είναι γεγονός !!!!
Κηρήσουμε την έναρξη της Θερινής περιόδου την Τεταρτη 6/4/2022....
Το event θα λάβει χώρα στο γνωστό πλέον Τηνιακόν επί της Λ. Αλεξάνδρας.
Θα προηγηθεί αγιασμός όλων από τον ΔΕCΠΟΤΑ ...
Ώρα ενάρξεως εργασιών 7.30 μ.μ.
Να μην λείψει κανείς θα μοιραστούν καραμελιτσες (θα είναι διαβασμένες)....
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν είστε και μετά τις 10:00 ακόμη εκεί μπορεί να κανω ενα πέρασμα για μια παγωμένη.
καλου κακου ριξε ενα τηλεφωνημα
Αν είστε και μετά τις 10:00 ακόμη εκεί μπορεί να κανω ενα πέρασμα για μια παγωμένη.
Εκείνη την ώρα περίπου θα μπορώ και εγώ να βρίσκομαι ....
Στην χειρότερη θα την πιούμε οι δυό μας ...

Σκόρδα για την αξιόπιστη Ιαπωνική "σφεντόνα" του άλλου.. που σκορπάει.. να στείλω;;;Και ναι είναι γεγονός !!!!
Κηρήσουμε την έναρξη της Θερινής περιόδου την Τεταρτη 6/4/2022....
Το event θα λάβει χώρα στο γνωστό πλέον Τηνιακόν επί της Λ. Αλεξάνδρας.
Θα προηγηθεί αγιασμός όλων από τον ΔΕCΠΟΤΑ ...
Ώρα ενάρξεως εργασιών 7.30 μ.μ.
Να μην λείψει κανείς θα μοιραστούν καραμελιτσες (θα είναι διαβασμένες)....

Μη ζοριζεσαι!! Έλα 7.30!!!Δύσκολα τα πράγματα κ για μένα μάγκες μου, αλλά νομίζω το αργότερο 7:29 θα είμαι εκεί![]()
Mε τις ευχές και του Αμαρτωλού Πρεβέζης...Παραμονές της εκδρομούλας και μετά από μια δύσκολη εβδομάδα ( δεν μπιστευω να μην νηστεψατε...θα σας αφορίσω)
Μια μπιρούλα στο Τηνιακό επιβάλλεται...
Τώρα αν κάποιοι θέλουν και 2 και 3 μπύρες τι να κάνουμε θα το πιούμε κι αυτό το ποτήρι....
7.31μμ 27/4 λοιπόν θα είμαι κείθε...

Έχω κάποιες δουλειές η αλήθεια είναι Τετάρτη απόγευμα, θα με περιμένετε λιγάκι, πιστεύω όμως το πολύ 7:32μμ θα καταφέρω να είμαι εκεί...Παραμονές της εκδρομούλας και μετά από μια δύσκολη εβδομάδα ( δεν μπιστευω να μην νηστεψατε...θα σας αφορίσω)
Μια μπιρούλα στο Τηνιακό επιβάλλεται...
Τώρα αν κάποιοι θέλουν και 2 και 3 μπύρες τι να κάνουμε θα το πιούμε κι αυτό το ποτήρι....
7.31μμ 27/4 λοιπόν θα είμαι κείθε...
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Oχι αργότερα!!!!Έχω κάποιες δουλειές η αλήθεια είναι Τετάρτη απόγευμα, θα με περιμένετε λιγάκι, πιστεύω όμως το πολύ 7:32μμ θα καταφέρω να είμαι εκεί...