Αθηναικος καφες

Μad Max

new member
Περιοχή
Ανηφορικός Άνω Χολαργός
Μοτοσυκλέτα
Σούπερ Τενεκέ
TTR 1250-1000
Όνομα
Eoannes
Μιας και σφιξανε οι ζεστες λεμε να μαζευτουμε Την Τεταρτη 26 τουτουνου του μηνος και ωρα 19 :30 στον Τηνιακο για καμμια παγωμενη
Καλός αυτός ο Τηνιακός. Καλός, χρυσός και άγιος. Κι αν μπορώ θα έρθω. Αλλά τέτοια βαβούρα ρε παιδιά, οχλαγωγία τέτοια...δεν τη βρίσκεις εύκολα. Για τις αποστάσεις, τι να πούμε. Ποιες αποστάσεις. Stagonidia in the air tonight.

YΓ: ταπεινά συγγνώμη αν θίγονται οι επιλογές της παρέας, το στέκι, οτιδήποτες

esel

Μαθουσάλας member
Motoparea team
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Μοτοσυκλέτα
BMW GS1200 ADV LC
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Καλός αυτός ο Τηνιακός. Καλός, χρυσός και άγιος. Κι αν μπορώ θα έρθω. Αλλά τέτοια βαβούρα ρε παιδιά, οχλαγωγία τέτοια...δεν τη βρίσκεις εύκολα. Για τις αποστάσεις, τι να πούμε. Ποιες αποστάσεις. Stagonidia in the air tonight.

YΓ: ταπεινά συγγνώμη αν θίγονται οι επιλογές της παρέας, το στέκι, οτιδήποτες
Γιαννη δεν ειναι υπροχρεωτικο.... αν κρινεις οτι εχει ηχορυπανση και οχλαγωγια δεν ερχεσαι απλά πραγματα.....

Μad Max

new member
Περιοχή
Ανηφορικός Άνω Χολαργός
Μοτοσυκλέτα
Σούπερ Τενεκέ
TTR 1250-1000
Όνομα
Eoannes
Γιαννη δεν ειναι υπροχρεωτικο.... αν κρινεις οτι εχει ηχορυπανση και οχλαγωγια δεν ερχεσαι απλά πραγματα.....
Παρεξηγήθηκα, παρ΄ όλο που μόνο αυτό δεν ήθελα. Το όποιος θέλει έρχεται είναι αυτονόητο. Εγώ τι είπα; "Κι αν μπορώ θα έρθω".

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Την ατυχία μου μέσα δεύτερη φορά...πού θα πάει θα κάτσει κάποια Τετάρτη αλλά μέχρι τότε καλά να περάσετε και πιείτε μία και για μένα ρε παιδιά! Smileys drinking beer Emoticon Smileys drinking beer Emoticon Smileys drinking beer Emoticon

Don Quixote

member
Περιοχή
Μαρούσι
Μοτοσυκλέτα
R1250GS HP
Όνομα
Βαγγέλης
Περιοχή
Μαρούσι
Με οτι σου αρεσει λαγκαβουλη μονο μην ζητησης γιατι δεν εχει

Αλλού τα Λαγκαβούλια κι ο Παβαρότης, Μήτσο. Το μαγαζί είναι λαϊκόν και παίζει σε ρυθμό Κατερινάκι Στανίση και Ασημάκη Χριστοδουλόπουλο...

Beast

Μαθουσάλας member
Μοτοσυκλέτα
SUZUKI GSF 1250 !!!
Όνομα
Κυριακος
Περιοχή
Nεα. Σμυρνη
Αλλού τα Λαγκαβούλια κι ο Παβαρότης, Μήτσο. Το μαγαζί είναι λαϊκόν και παίζει σε ρυθμό Κατερινάκι Στανίση και Ασημάκη Χριστοδουλόπουλο...
Σε βρισκω αριστα ενημερωμενο

giamar

Αφραπογιαννος
Motoparea team
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
cdefcdefcdefcdef....... εμενα κανεις δεν μου δινει σημασια ...... θα σας δειξω εγω την Τεταρτη .......! Hammer Smash
Στελιο μην πάς για σπάσιμο Rolling

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
cdefcdefcdefcdef....... εμενα κανεις δεν μου δινει σημασια ...... θα σας δειξω εγω την Τεταρτη .......! Hammer Smash
Μπά?
Πότε ήρθες ξανά στην τάξη εσύ?
Δεν πορτοβολτογυρνάς ?tongueToothToothToothToothToothTooth

tracer

member
Περιοχή
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Μοτοσυκλέτα
TRACER 900 GT
HONDA C50 (1985)
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΑΘΗΝΑ
ελα εσυ και κατι θα κανουμε για σενα παραπονιαρη

Galaher

member
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Bmw f 650 gs
Aprilia sr 200 gt
Όνομα
ΚΩΣΤΑΣ
Περιοχή
Αχαρναι
Την ατυχία μου μέσα δεύτερη φορά...πού θα πάει θα κάτσει κάποια Τετάρτη αλλά μέχρι τότε καλά να περάσετε και πιείτε μία και για μένα ρε παιδιά! Smileys drinking beer Emoticon Smileys drinking beer Emoticon Smileys drinking beer Emoticon
Δεν επεστρεψες ακομα;;;

Top Bottom