User S-T
well know member
ακριβος.Στον Άγιο Ευστάθιο;
ακριβος.Στον Άγιο Ευστάθιο;
Ξέρω ότι είμαι άκυρος, αλλά αν από το πρωί βρέχει, θα πάρω αμάξι να πάω τη βόλτα μου.Μια χαρά είναι η βροχή και το χαλάζι και τα πάντα Μπάμπη, προσωπικά ταξιδεύω με οποιοδήποτε καιρό και κλάιν απλά λέω για νάναι οι σύντροχοι προετοιμασμένοι. Για τα άλλα τι να πούμε τώρα σε φόρουμ που ρωτάς φίλε μου και δη ανοικτό?
να κανονησουμε μια φορα να την κανουμε και απο Καισαριανη - υμηττος - κεραιεςΩραίο μέρος.
Έχω πάει πολλές φορές.
Έχει καταπληκτική χωμάτινη διαδρομή, όχι την κεντρική, αυτή που βγάζει στη Βύλιζα, από το εκκλησάκι.
Ξάνθη, ε; Ξάνθη λες... Ξέρεις από Ξάνθη ή να πάμε παρέα να σου δείξω κατατόπια;![]()

)

Έχω μείνει για κάνα τρίμηνο ως παιδής (αλλά μετά πήρε μετάθεση για Σαλούνα ο φάδα και φύγαμε). Τελευταία εικοσαετία έχω περάσει δυο φορές κατά τη διαδρομή προς δασικό χωριό Σταυρούπολης. Όμορφη πόλη και καλή διαδρομή για να το κάνουμε μονοκούκι για να σφίγγουνε λίγο οι απαυτοί μας !!!!
(ο φάτσας θα έρθει με το KLX άμα το πάρει βεβαίως βεβαίως για να το στρώσει κιόλας)
Εννοείται δε πως η εκκίνηση θα γίνει μετά από καφέ Αττικής - οπότε και το ποστ είναι εντός θέματος τόπικ![]()
να σου πω την αληθεια την βροχη σκεφτομαι (ετσι οπως τα λεει η Σουζη QΝίκο μην το σκέφτεσαι .
)Για καφε και πισω.......Μην το πολυψειρίζεις !!!! Πήγαινε τώρα που μπορείς .......
Για να προπονηθείς και όταν κατέβω και έχουν ανοίξει τα των νομών κάνουμε και μια
βολτούλα Ξάνθη και πίσω που έχω αρκετό καιρό να πάω προς τα εκεί μέρη !
![]()
Καλα ενταξει δεν την παλευω αλλο... παω την αλλη εβδομαδα να κλεισω το KLX για να παρω τα βουνααααααΤελικά με τη χαρά μείναμε.
Επιτρέπεται η μετακίνηση με αυτοκίνητο κ μηχανή, αλλά με μόνο εντός δήμου.

Καλύτερα γλυτώσαμε τη βενζινηΤελικά με τη χαρά μείναμε.

Θα έχεις και άλλους παρέα Νίκο!!!!Καλα ενταξει δεν την παλευω αλλο... παω την αλλη εβδομαδα να κλεισω το KLX για να παρω τα βουναααααα![]()
Βγήκαν τα καινούργια μέτρα?? Όντως πάντως δίνει βροχές αύριο.....Τελικά με τη χαρά μείναμε.
Να πούμε τα καλορίζικα Νίκο;Καλα ενταξει δεν την παλευω αλλο... παω την αλλη εβδομαδα να κλεισω το KLX για να παρω τα βουναααααα![]()
Θα σε πω για σιγουρα την αλλη εβδομαδα. Το ΣΚ εχει οικονομικη μελετη!!!! (3 το λαδι 3 το ξυδι 6 το λαδοξυδο...Να πούμε τα καλορίζικα Νίκο;
)Δεν το ρισκάρω αφου απαγορεύονται οι διαδημοτικες (πάντα την πρώτη μέρα μετά τις ανακοινωσεις ξεχύνονται έξω τα στρουμφ για κλήσεις). Θα μείνω γκαράζ για πλύσιμο και περιποιησηΊσως πάω πιο κοντά.
Κανένα Φράγμα π.χ.
Θα δείξει...
Χαρτι και μολύβι για σίγουρα αποτελέσματα και τριπλοτσεκαρισμα τις πράξεις!!Θα σε πω για σιγουρα την αλλη εβδομαδα. Το ΣΚ εχει οικονομικη μελετη!!!! (3 το λαδι 3 το ξυδι 6 το λαδοξυδο...![]()
)
Κυριακή 21/3/2021να σας υπενθυμισω οτι εδω ειναι το νημα του Αθηναικου καφε ....και επισης εδω βαζουμε ολοκληρωμενη προταση ....μερα ωρα σημειο κλπ κλπ
Γρίφος ή συνθηματικό; Για να περάσουμε κάποια γέφυρα που την φυλάει πυροφόρος δράκος;Κυριακή 21/3/2021
10:00 πμ
Στο γκαραζ μου
Καφές Lagano 4πλος freddo espresso σκετο
Εργαλεια facom και πιεστικό από Lidl. Σαμπουαν οτι πιασω πρωτο
Μουσική οτι μου κάτσει
Τιμή εισόδου : Δωρεάν με τον καφέ δικό σου