πολύυυυυ πιο ακριβό όμως! εκμεταλλεύονται τη δίψα για εύκολη αστική μετακίνηση ,όπως η yam που ζητά 14κ για 530cc του tmax...Δηλαδή μεταξύ NC και Integra DCT θα έπαιρνα το Integra χωρίς δεύτερη σκέψη, μακράν πιο Τουριστικό και πιό άνετο, το άλλο είναι σαν παπί...
Πάνο δεν το κάνεις το Σάββατο να πάμε παρέα μπάς και το στρώσω ποτέ και εγώ ο καημένος ?Εγώ πάντως Κυριακή πρωί ξεκινάω για Βίλια κ όπου αλλού κάτσει.
Να δοκιμάσω κ τη νέα ζελατίνα...
Bike
Πάνο δεν το κάνεις το Σάββατο να πάμε παρέα μπάς και το στρώσω ποτέ και εγώ ο καημένος ?
Σάββατο δουλεύω φίλε.....Πάνο δεν το κάνεις το Σάββατο να πάμε παρέα μπάς και το στρώσω ποτέ και εγώ ο καημένος ?
Λοιπόν Johnnie, το κανόνισα!
Σάββατο θα έχω ρεπό.
Οπότε... πάμε τη βόλτα μας, αν δεν βρέχει.
Θα είμαι διπλός..

Απο το Σάββατο χαλαρώνουν τα μέτρα.Που πάτε καλέ....
Δεν έχει πλοκα;
Καί ποιος θα τα εφαρμόσει πια;Με τόσα κρούσματα/ διασωληνωμενους/ επίταξη ιδιωτών, βλέπω Αττική σε πολύ σκληρά μέτρα
Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νίκο μην το σκέφτεσαι .

Μην το πολυψειρίζεις !!!! Πήγαινε τώρα που μπορείς .......
Για να προπονηθείς και όταν κατέβω και έχουν ανοίξει τα των νομών κάνουμε και μια
βολτούλα Ξάνθη και πίσω που έχω αρκετό καιρό να πάω προς τα εκεί μέρη !
![]()

Έχει και η βροχή τη χάρη της.Σύντροχοι δεν θέλω να σας το χαλάσω αλλά πάρτε αδιάβροχα μαζί.
Μια χαρά είναι η βροχή και το χαλάζι και τα πάντα Μπάμπη, προσωπικά ταξιδεύω με οποιοδήποτε καιρό και κλάιν απλά λέω για νάναι οι σύντροχοι προετοιμασμένοι. Για τα άλλα τι να πούμε τώρα σε φόρουμ που ρωτάς φίλε μου και δη ανοικτό?Έχει και η βροχή τη χάρη της.
Αρκεί να είμαστε νομιμοι.
Γιατί μπορει να μείνει το Πενφέ στη βροχή και θαχω μπλέξιμο μετά..
.