Πολύ πουριτανό σε κόβω με την ανταλλαγή συντρόφωνΓιατί μου πειράζετε τον Κούλη;
Αν δε θέλεις να με πειράζουν, έλα αύριο για να του ρίξεις από μια ξυλια στο πωπουδακο τους!!!Γιατί μου πειράζετε τον Κούλη;
Αχ εζζζζζυ!!!Πολύ πουριτανό σε κόβω με την ανταλλαγή συντρόφων
Να...κάτι τέτοια λες και πλακώνεται με τη λαίλαπα στα διπλά τριψήφια.Αν δε θέλεις να με πειράζουν, έλα αύριο για να του ρίξεις από μια ξυλια στο πωπουδακο τους!!!
Πιο πάνω από τη Μοτοκίνηση Χαλανδρίου δεν είναι?μηπως η διευθυνση ειναι λάθος? γιατι ο γουγλης το βγαζει κοντα στην κηφισιας αυτο μαλλον ειναι κοντα στην αγια παρασκευη σωστα?
Λίγο πριν από το μετρό τις Αγίας Παρασκευής... Από Χαλάνδρι προς Αγία Παρασκευήμηπως η διευθυνση ειναι λάθος? γιατι ο γουγλης το βγαζει κοντα στην κηφισιας αυτο μαλλον ειναι κοντα στην αγια παρασκευη σωστα?
Αμάν Παναγία μ!!!
Τα ρτω τα ρτω!!!
Λες ε;;;Κουλη μας εγω θα καθομουν στ αυγα μου.Πολυ στο μπουρου μπουρου σε εχουνε και μου βρωμαει η δουλεια.
Λες ε;;;
Αυτός ο ακατανομαστος πρωτοστατεί, κι ακολουθεί η φαλα ο Απαπατσι!!Αμα σε λεω...τοιχο τοιχο.
μηπως η διευθυνση ειναι λάθος? γιατι ο γουγλης το βγαζει κοντα στην κηφισιας αυτο μαλλον ειναι κοντα στην αγια παρασκευη σωστα?
Λίγο πριν από το μετρό τις Αγίας Παρασκευής... Από Χαλάνδρι προς Αγία Παρασκευή
Αυτός ο ακατανομαστος πρωτοστατεί, κι ακολουθεί η φαλα ο Απαπατσι!!
Θα λάβω τα μέτρα μου!!
Έχω γράψει πολλά χιλιόμετρα και εντός τις Αθήνας...εσυ να ψαξεις στον γουγλη πιο επιστημονικά.....ανπαλι δεν το βρισκεις ο απ κατ το βρηκε με την μια :D:D:D
ολοσωστος
Εφτασεεεεεεεεεεειιιιιιι!!!!!Παιδια sorry αλλα εγω........θα Ερθωωωωω!!!!