Έτσι πάει, φορτώνουμε από Τετάρτη και ξεκινάμε δίαιτα Δευτέρα!!!Αυτος ο Κεφες τις τεταρτης εχει γινη πολυ παχυντικος.
Έτσι πάει, φορτώνουμε από Τετάρτη και ξεκινάμε δίαιτα Δευτέρα!!!Αυτος ο Κεφες τις τεταρτης εχει γινη πολυ παχυντικος.
..... Τα υπόλοιπα χαρχαλα που είναι;;....
Εσύ το ξέρεις καλύτερα από εμένα αφού έχεις ένα τέτοιοΤετάρτη σήμερα.......δεν ξέρεις που είναι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Εσύ το ξέρεις καλύτερα από εμένα αφού έχεις ένα τέτοιο
Και μετα λένε πάρε ktm Αμ δεΘα το κάνουμε Κάθε Τετάρτη Μπύρες!!!!
Εγώ πάντως άνετα θα επαιρνα, αλλά και πάλι στις μπύρες με το σκούτερ θα ερχόμουν!!!Και μετα λένε πάρε ktm Αμ δε
Η ληστές φτάνουν στον προορισμό τους..... Τα υπόλοιπα χαρχαλα που είναι;;; χαχαχαχα
Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι φαση;ειναι συλλεκτικο limited edition :D:D:D:D:D:D:D
Αφασία.. τυπου Lidl!!Τι φαση;
Αφασία.. τυπου Lidl!!
Πολυκαιρισμενο;;;;;; πολυπεταμενο θες να πεις... Πήρες εσύ made in japan;;;; μωρέ μπράβο για δες πως αλλάζει ο ανθρωπας αντε και με ένα σωστό μηχανάκι την επόμενη φορά made in japanτο κρανακι για οσους δεν γνωριζουν ειναι made in japan.........αλλο αν ειναι πολυκαιρισμενο:D:D
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!αντε και με ένα σωστό μηχανάκι την επόμενη φορά made in japan
Πολυκαιρισμενο;;;;;; πολυπεταμενο θες να πεις... Πήρες εσύ made in japan;;;; μωρέ μπράβο για δες πως αλλάζει ο ανθρωπας αντε και με ένα σωστό μηχανάκι την επόμενη φορά made in japan
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!
Τι σου ειπεεεεεεε!!!!!!!!