Πως γίνεται σε όλες τις φωτογραφίες να είμαι ο πιο ωραίος ρε γαμωτο.![]()
fgh
fgh
fgh
fgh
fgh

fgh
fgh
fgh
fghΦταίει η μοτοπαρεα που δεν διεξάγεται αντρικό gntm; Δεν φταίει.βρε βρε ....μα ουλοι οι ομορφοι και τα μονδελα δω μεσα ;;;;;
fgh
fgh
fgh
fgh
fgh
fgh
fgh
fgh
fgh
Θα είμαι Σιγκαπούρη Μήτσο, θα πας με το εργαλείο; Θέλω φωτό.Τεταρτη κατα της 19:00 στο γνωστο τηνιακο για μπυρονια και κους κους, Να κουνησουμε και το μαντηλι στους MEGA ταξιδευτες της μοτοπαρεας
Ο μερφυ εχει αλλα σχεδια και λογω απεργειας τελωνειων παω για την αλλη εβδομαδα, Μολις το παραλαβω θα ακολουθησει φωτορεπορταζΘα είμαι Σιγκαπούρη Μήτσο, θα πας με το εργαλείο; Θέλω φωτό.
Ψάχνω στα μοναστήρια του Θιβέτ να βρω την λύση στο κούνημα της λαίλαπας, ειδικά για τους αξιόπιστους Γερμανους δημοσιογράφους..Σιγκαπούρη,Βραζιλία,Αραβία μήπως δουλεύεις για κανά καρτέλ ρε Μάνο(συγνώμη δηλαδή)?
Την επόμενη να έρθεις με το εργαλείο.Δυστιχως κατι μου ετυχε και δεν θα μπορεσω να ερθω, Το βλεπουμε για την αλλη εβδομαδα
Να προτείνω κάτι άλλο, έτσι για αλλαγή?
Αυτή την Τετάρτη δεν κανονίζουμε για Skipper's στην μαρίνα Αλίμου?
Λίγη θάλασσα ρε φίλε...αμάν πια με τα τσιμέντα.ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ...!!! Έγραψες...!!!!
Λίγη θάλασσα ρε φίλε...αμάν πια με τα τσιμέντα.
...και Βάρκιζα.Εμ... εκεί στην Αλεξάνδρας...τσιμέντο - φασαρία και καυσαέριο στο φούλ.... και πιο μακρυά αμα θέλετε.... Βάρκιζα? ... αλλά αυτή η ιδέα σου ήταν σούπερ...!!!