Τα καλύτερα παιδιά και η καλύτερη παρέα, μαζί σας πήγαινα και στην κόλαση που λέει και ο @Pan-dvsΓια αλλη μια φορα απιθανη παρεα!!!!!! Μεγειες και απο εδω @apache !!!! Πανο χαρηκα πολυ που σε ειδα!!!
Αντε και στην επομενη περισσοτεροι!!!! Οι ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ εφτασε παλικαρια!!!!
ΥΓ. χαρηκα που γνωρισα απο κοντα τον @wheelboy και @Babis flou![]()
Να και ένας που έβγαλε και φωτογραφίες! Ωραιος ο Μπάμπης!Ωραια βολτα με σουπερ καιρο...γνωρισα και παιδια που δεν ηξερα.
Τα παιδια ειχαν την ευγενικη καλωσυνη να με περιμενουν, οσο εγω διαλεγα γραμμες... Bike στα μετοπισθεν
Ελλαδαρα ρε
τον βρηκαμε στον αγ.βασιλειο ...ετρωγε ενα μηλοΤελικά ο Στέλιος σας βρήκε;
Ναι ηρθε στην καφετέρια στον Αγ.ΒασιλειοΤελικά ο Στέλιος σας βρήκε;
Και να φανταστείς Γιάννη ότι έφυγε μισή ώρα πριν βρεθούμε εμείς για να σας συναντήσει, τελικά είναι πολύ γρήγορα τα σφούχτερ....Ναι ηρθε στην καφετέρια στον Αγ.Βασιλειο
Κατι θα έτυχε στο παλικάρι, δεν μπορεί τοση ωρα φιλε ! Όσο για τα scooter είπαμε θα τα βάλουμε να τα δούμε!Και να φανταστείς Γιάννη ότι έφυγε μισή ώρα πριν βρεθούμε εμείς για να σας συναντήσει, τελικά είναι πολύ γρήγορα τα σφούχτερ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και να φανταστείς Γιάννη ότι έφυγε μισή ώρα πριν βρεθούμε εμείς για να σας συναντήσει, τελικά είναι πολύ γρήγορα τα σφούχτερ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Α ρε Στέλιο, σε ματιάξανε ρε συ....κ@λοπιλάλα σε μοτοβόλτα ?Με επιασε κοψιμο αφ΄οτου .... σε αφησα στο 14 .....!
Εψαχνα να βρω και το βενζιναδικο Αvin , για να ......... αλλα δεν υπαρχει τετοιο .... και τα ΄κανα τελικα πανω μου απο την χαρα μου ........!![]()
Έχασα τέτοιο πράμα?Παιδια...συνεβη κατι πρωτογνωρο σημερα..
Οπως πηγαιναμε χαλαρα, ξαφνου βγηκαν κατι γελαδια και ορμησαν στο GS....
Επρεπε να το βλεπατε
Εκει δοκιμασα τα καινουργια λαστιχα ότι όντως σταματάνε γρήγορα το μηχανακι γιατι η αγελάδα δεν χαμπαριασε τίποτα και συνεχισε να περπατάει νωχελικά.....Παιδια...συνεβη κατι πρωτογνωρο σημερα..
Επρεπε να το βλεπατε
Αρσενικα θα ηταν αυτον τον μηνα αμα βλεπουν γελαδα δεν βαστιουνται εχουν πολλες ορμεςΠαιδια...συνεβη κατι πρωτογνωρο σημερα..
Επρεπε να το βλεπατε