κριμα Δημητρη. Next timeΚαλη βολτα παιδες ηθελα να ερθω αλλα σημερα εχω πολλες υποχρεωσης

Το σκούτερ δεν βγάζει μέχρι εκεί;Καλά να περάσετε παιδιά, δυστυχώς είμαι στα πιτς για μεγάλο σέρβις εν όψη απελευθέρωσης.![]()
![]()
![]()
Ε να μην τους ξελιγώσω τους ανθρώπους με 90 βρε Γιάννο.Το σκούτερ δεν βγάζει μέχρι εκεί;

Όταν λες μεγαλο σερβις στο nc ,εννοείς θα κοιτάξεις τον αέρα και στα δυο λάστιχα?Καλά να περάσετε παιδιά, δυστυχώς είμαι στα πιτς για μεγάλο σέρβις εν όψη απελευθέρωσης.![]()
![]()
![]()
Πλάκα κάνουμε βρε.... motoparea rulezzzzz...Καλημερα παιδες!!! Για ποια ομαδα λετε??? ποιος την καταντησε??? Εχω χασει καποιο επεισοδιο![]()

Τα καλύτερα παιδιά και η καλύτερη παρέα, μαζί σας πήγαινα και στην κόλαση που λέει και ο @Pan-dvsΓια αλλη μια φορα απιθανη παρεα!!!!!! Μεγειες και απο εδω @apache !!!! Πανο χαρηκα πολυ που σε ειδα!!!
Αντε και στην επομενη περισσοτεροι!!!! Οι ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ εφτασε παλικαρια!!!!
ΥΓ. χαρηκα που γνωρισα απο κοντα τον @wheelboy και @Babis flou![]()

Να και ένας που έβγαλε και φωτογραφίες! Ωραιος ο Μπάμπης!Ωραια βολτα με σουπερ καιρο...γνωρισα και παιδια που δεν ηξερα.
Τα παιδια ειχαν την ευγενικη καλωσυνη να με περιμενουν, οσο εγω διαλεγα γραμμες... Bike στα μετοπισθεν
Ελλαδαρα ρε