User M
member
αφου το λες ,να πω οχι;Αν σου πω τι έκανε στα παλιά τα χρόνια, θα γελάς μέχρι την πρωτοχρονιά. Γεια σου ρε Μάρκο αρχηγαρα. Είσαι θεός!![]()
αφου το λες ,να πω οχι;Αν σου πω τι έκανε στα παλιά τα χρόνια, θα γελάς μέχρι την πρωτοχρονιά. Γεια σου ρε Μάρκο αρχηγαρα. Είσαι θεός!![]()
κάτι γνωρίζω, τον ξέρω εδώ και μια 10ετία;)Αν σου πω τι έκανε στα παλιά τα χρόνια, θα γελάς μέχρι την πρωτοχρονιά. Γεια σου ρε Μάρκο αρχηγαρα. Είσαι θεός!![]()
Ώπα ρε σκληρέ , φόρα πιο ενισχυμένες κιλότες....τον χρονο μου τον ...τρωω σε χλμ κ οχι σε καφεδες!!!(εμ ετσι βγηκαν τα 283.000 σε 12 χρονια με το στρωμα του 07)
αυτο κανω.
τωρα ξεκινηστε να γελατε μεχρι την πρωτοχρονια του 2021
οχι ρε κ ενισχυμενες.μαλακες πρεπει να ειναι για να μην αφηνουν σημαδιΏπα ρε σκληρέ , φόρα πιο ενισχυμένες κιλότες....![]()
τον χρονο μου τον ...τρωω σε χλμ κ οχι σε καφεδες!!!(εμ ετσι βγηκαν τα 283.000 σε 12 χρονια με το στρωμα του 07)
αυτο κανω.
τωρα ξεκινηστε να γελατε μεχρι την πρωτοχρονια του 2021
μπα ,οταν καθομαι σε καρεκλα ειμαι εξω απο τα νερα μου.μονο στη σελα νιωθω καλαBikeοποτε στις κοντινες βολτες ,οταν φτανουμε θα σας λεω ενα αντε γεια κ θα επιστρεφωΡε γατάκι 200000 χλμ σε 7 χρόνια. Κάτσε σε κανένα καφέ λέω εγώ![]()
Ώπα ρε σκληρέ , φόρα πιο ενισχυμένες κιλότες....![]()
οχι ρε κ ενισχυμενες.μαλακες πρεπει να ειναι για να μην αφηνουν σημαδι
την επομενη φορα θα τον χουφτωσω ,να δω τι φοραειΜάρκο μου ο Απάτσις δεν ξέρει από κυλότες, μόνο από στρινγκάκια......................................![]()
την επομενη φορα θα τον χουφτωσω ,να δω τι φοραει