Ξεσήκωσες καλά καλά τον κόσμο...Καλημεροκαλημέρες εκτακτόπαιδα !!!
![]()
fgh

Ξεσήκωσες καλά καλά τον κόσμο...fgh
Ξεχειλίζεις από σιρόπι..
Κι εδώ ρίχνει νερό κάργα..
Στείλε κανένα σιροπιαστό live από δω να πνίξουμε τον πόνο μας..
![]()

Να σαι καλά Γιώργη σε ευχαριστούμε !!!Καλη βολτα,προσοχη στις πρωινες υγρασιες,βαστανε εως πιο αργα κει περα,
Να σταθειτε για ρυζογαλο στην Οινοη στον Πλουμπη κ παρτε φετα για το σπιτι.
Θα με θυμηθείτε...

Τόσο καιρό moderator όλο λόγια είσαι και από πράξεις τίποτα...Παν και πλοκ όσοι πάτε βόλτα ενώ εμείς δουλεύουμε!!!

αντε ξεκίνα έναν ένανΜη βιάζεσαι!! Έχω μέθοδο!!Τόσο καιρό moderator όλο λόγια είσαι και από πράξεις τίποτα...αντε ξεκίνα έναν έναν

Θα γυρίζουν τωρα...Καλή βόλτα.
Εσύ κι ο Παναγιώτης Μάνοοοοοοο....Βλέπω απο το γραφείο και κλαίω γοερά.....fgh
fgh
fgh
fgh
fgh
Παν και πλοκ όσοι πάτε βόλτα ενώ εμείς δουλεύουμε!!!
fghg
fghg
fghg

Δεν κάνει τπτ, αλλά είπαμε την επόμενη κερνάς τα παιδάκιΚώστα ευχαριστούμε για το κέρασμα!

θα σου δωσω το κλουβι του κ πηγαινετε οπου θελετεΠεράσαμε πολύ όμορφα, το χαρήκαμε γυρνοβολώντας σε δρόμους μέσα στη φύση. Χάρηκα που γνώρισα και άλλους σύντροχους.
Είμαι πάρα πολύ τυχερός που έχω βρει καλούς σύντροχους, καλή παρέα, καλούς ανθρώπους.
Να είσαι καλά Αποστόλη δώσε και άλλη ιδέα εν καιρό...
Υ.Σ.
Με τον 1.4 γίναμε κολλητοί, ήθελε όλο παιχνίδια από μένα. Πρέπει να τον πάρω και εγώ για βόλτα τώρα που είμαστε και γείτονες..
θα σου δωσω το κλουβι του κ πηγαινετε οπου θελετε
μια χαρα βολτα μεσ στο πρασινο ηταν .γεμισαν τα πνευμονια μου-μας οξυγονο ...φρεσκο,της ωρας που λενε
ναναι καλα ο πρωτεργατης αυτης της εξορμησης.

αν τον βαπτιζαμε σε οποια πολη-χωριο εχει παει θα χασουμε την μπαλα.ασε που θα μαθουμε κ ...γεωγραφια0,14 Ο Κυθαιρωνιτης.
αυτο ειναι που λενε,εσυ βολταρες κ η τυχη σου δουλευει!!!Δεν ξέχασα τι κανονίσαμε και σου έχω έτοιμο το ποθούμενο.....!!! Να βρεθούμε να το πάρεις όποτε θές, είναι φρεσκοψημένο.
Θα πληρώσεις με 1 μέρα δανεικό την "φατσούλα" ..!!!!
να είσαι πάντα γερός